Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθηνά New York Instagram: Η σέξι νικήτρια του Bachelor έκανε την πρώτη ανάρτηση
LIFESTYLE

Αθηνά New York Instagram: Η σέξι νικήτρια του Bachelor έκανε την πρώτη ανάρτηση

Αθηνά New York Instagram: Η Αθηνά New York δεν έκανε καμία αναφορά στον αγαπημένο της Αλέξη Παππά και αποκάλυψε πως επιστρέφει στην Αμερική

Από το βράδυ της Παρασκευής (17/12), η Αθηνά New York είναι η μεγάλη νικήτρια του «The Bachelor». Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε ανάμεσα στην Αθηνά και την Άννα, με την πρώτη να του κλέβει -τελικά- την καρδιά και η δεύτερη να «πέφτει» στα πατώματα. Εντύπωση προκάλεσε το πρώτο μήνυμα της μεγάλης νικήτριας στο Instagram, όπου δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του Αλέξη Παππά. «Σας κράτησα ένα μυστικό. Τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχα τηλέφωνο. Συμμετείχα σε ένα τηλεοπτικό σόου στην Ελλάδα. Τώρα επέστρεψα και θα συνεχίσω να σας δίνω κίνητρο για να βγάλετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτό σας, και να σας υποστηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως δεν έκανε καμία αναφορά στον Αλέξη Παππά, ούτε επέλεξε να ανεβάσει κάποια φωτογραφία μαζί του. «Στους νέους μου φίλους, σας ευχαριστώ πολύ που με βλέπατε και με υποστηρίξατε σε αυτό το ταξίδι. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη με τα μηνύματα που διαβάζω και θέλω να σας μιλήσω. Σας αγαπώ πολύ πολύ».

Πέρα της ανάρτησής της, εντύπωση μας έκαναν οι φωτογραφίες – κόλαση που έχει στο προφίλ της. Η Αθηνά είχε κλειστό το προφίλ της στο Instagram, όμως μετά το τέλος του «The Bachelor» το άνοιξε και μόλις είδαμε τις φωτογραφίες της, μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις