Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια – τέλος 2021: Ποιοι θα ζοριστούν λίγο πριν το 2022
PLUS

Ζώδια – τέλος 2021: Ποιοι θα ζοριστούν λίγο πριν το 2022

Ζώδια - τέλος 2021: Ο χρόνος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη

Έχουμε μπει για τα καλά σε ρυθμούς… 2022, και όλοι περιμένουμε πώς και πώς τη νέα χρονιά, μιας και το 2021 δεν ήταν εύκολο σχεδόν για κανένα ζώδιο. Μπορεί να είμαστε στον Δεκέμβρη, έναν μήνα άκρως χριστουγεννιάτικο, λαμπερό και εορταστικό, ωστόσο τα 3 ζώδια που ακολουθούν, σύμφωνα με το astrology.gr έχουν ακόμα κάποια… εμπόδια να αντιμετωπίσουν.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω από τις 19 Δεκεμβρίου και αυτή της η αναδρομή εσένα σε επηρεάζει και με το παραπάνω. Πώς; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ένατο οίκο σου και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις μπερδεμένος/η ή αποσυντονισμένος/η σε θέματα που αφορούν στις σπουδές σου, νομικά ζητήματα ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Θα αναγκαστείς να γίνεις πολυμήχανος/η και σίγουρα πιο ευέλικτος/η. Καθώς ο μήνας συνεχίζεται, μπορεί να νιώθεις ότι ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου τονίζονται και εντείνονται περισσότερο. Ενδεχομένως και να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο και να αναγκαστείς να γκρεμίσεις κάποια εμπόδια. Καθώς ο Κρόνος πλησιάζει σε μοίρες για να κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 24 Δεκεμβρίου, μπορεί να είσαι στα πρόθυρα να επαναστατήσεις ενάντια σε οτιδήποτε έχει περιορίσει τις δυνατότητές σου.

woman holding teacup while standing near window inside room during daytime
Καρκίνος

Η Αφροδίτη στις 19 Δεκεμβρίου θα γυρίσει ανάδρομη στον Αιγόκερω, που για σένα αποτελεί τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για σένα, αγαπητέ Καρκίνε; Ότι η αναδρομή της αυτή θα σε επηρεάσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις ερωτικές σχέσεις σου, αλλά και τις συνεργασίες σου. Ίσως δεις έναν/μια πρώην να σου χτυπάει ξανά την πόρτα ή να σου στέλνει μήνυμα. Αν θέλεις μια επανασύνδεση, καλώς, αν όχι, τότε απλά θα του/της κλείσεις την πόρτα κατάμουτρα. Όπως και να έχει, με Αφροδίτη ανάδρομη στον έβδομο οίκο σου, καμία νέα γνωριμία δεν πρόκειται να έχει μέλλον, θα είναι εφήμερη και δεν θα στεριώσει. Θα μπεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεών σου γενικά και ένα… «δράμα» θα το ζήσεις.

man sitting on window while reading
Ζυγός

Η Αφροδίτη κυβερνά και το δικό σου ζώδιο (μαζί με τον Ταύρο) και σε επηρεάζει πάντα σε μεγάλο βαθμό. Όταν λοιπόν εκείνη θα γυρίσει ανάδρομη στον Αιγόκερω στις 19 Δεκεμβρίου, θα σου φέρει στην επιφάνεια θέματα και προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου και θα σε κάνει να νιώθεις πιο ευαίσθητος/η και πιο απροστάτευτος/η απ’ ό,τι συνήθως. Η δυσαρμονική, δε, όψη της με τον Πλούτωνα θα τονίζει θέματα που είχες εδώ και καιρό με την οικογένειά σου και απλώς αρνιόσουν να τα αντιμετωπίσεις ή τα έκρυβες κάτω από το χαλί. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να τα λύσεις και να τα ξεπεράσεις.

photo of woman holding book
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις