Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Σταμάτη – Χαραλαμπόπουλος: Η πρώτη δήλωση του ηθοποιού μετά το “επεισόδιο” στο θέατρο Ακροπόλ
LIFESTYLE

Σάσα Σταμάτη – Χαραλαμπόπουλος: Η πρώτη δήλωση του ηθοποιού μετά το “επεισόδιο” στο θέατρο Ακροπόλ

Σάσα Σταμάτη - Χαραλαμπόπουλος: Τι είπε ο Χαραλαμπόπουλος στους δημοσιογράφους για την άρνησή του να παίξει με τη Σάσα Σταμάτη στο κοινό του.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η απόφαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου να αρνηθεί να παίξει με τη Σάσα Σταμάτη στο κοινό του, ζητώντας της με διακριτικό τρόπο να αποχωρήσει από το θέατρο για να ξεκινήσει η παράσταση. Η δημοσιογράφος το περασμένο σαββατοκύριακο βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ για να παρακολουθήσει την παράσταση “Ο Κουρέας της Σεβίλλης”, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας προφανώς για το επεισόδιο που είχε προκαλέσει η Σάσα Σταμάτη, όταν διέκοψε την παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο ηθοποιός έστειλε μια ταξιθέτρια να της ζητήσει να αποχωρήσει.

Χθες το βράδυ οι κάμερες ήταν στημένες έξω από το Θέατρο Ακροπόλ και περίμεναν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους:

“Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί”, αρκέστηκε να πει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις