Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απρόοπτο σε συνέντευξη: Η στιγμή που μια μεγάλη αράχνη προκαλεί… τρόμο
ΚΟΣΜΟΣ

Απρόοπτο σε συνέντευξη: Η στιγμή που μια μεγάλη αράχνη προκαλεί… τρόμο

Απρόοπτο σε συνέντευξη: «Έχουμε κορονοϊό, έχουμε και αράχνες»

Ένα απροσδόκητο περιστατικό συνέβη αυτήν την εβδομάδα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Tύπου, όταν ενώ μιλούσε η υπουργός Υγείας μιας πολιτείας της Αυστραλίας κάποιος την ειδοποίησε ότι μια μεγάλη αράχνη περπατούσε επάνω της. Παρά την εμφανή της προσπάθεια να διατηρήσει την ψυχραιμία της, η Yvette D’ath ανυπομονούσε να τη βοηθήσουν ώστε να φύγει το αρθρόποδο από πάνω της. «Δεν συμπαθώ τις αράχνες αλλά θα προσποιηθώ ότι αυτό δεν συμβαίνει. Θα συνεχίσω υποκρινόμενη ότι δεν έχω μια μεγάλη αράχνη – κυνηγό να περπατάει στο πόδι μου. Αν ανέβει στο πρόσωπό που, παρακαλώ ενημερώστε με», είπε προσπαθώντας με χιούμορ να διαχειριστεί την «κρίση».

Οι αράχνες – κυνηγοί (huntsmans), που ανήκουν στο είδος σπαρασσίδα, είναι μεγάλες αράχνες με το άνοιγμα ποδιών που φτάνει τα 15 εκατοστά. Παρά το γεγονός ότι διαθέτουν δηλητήριο, διστάζουν να δαγκώσουν και δεν θεωρούνται επικίνδυνες.

«Έχουμε κορωνοϊό, έχουμε και αράχνες», είπε μετά την επιτυχημένη επιχείρηση απομάκρυνσης της αράχνης από πάνω της, και συνέχισε την ενημέρωση για την κατάσταση αναφορικά με την πανδημία στο Κουίνσλαντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις