Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το 2022: Ποιους θα “χτυπήσει” ο… φτερωτός θεός
PLUS

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το 2022: Ποιους θα “χτυπήσει” ο… φτερωτός θεός

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το 2022: Η νέα χρονιά πλησιάζει και ελπίζουμε να μας φέρει όλα όσα επιθυμούμε και λαχταράμε

Oπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, έτσι και φέτος, περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει η νέα χρονιά και να αφήσουμε πίσω μας όσα δύσκολα μάς έφερε το 2021. Η νέα χρονιά πλησιάζει και ελπίζουμε να μας φέρει όλα όσα επιθυμούμε και λαχταράμε. Η αλήθεια είναι ότι το 2022 για κάποια ζώδια θα είναι υπέροχο, γεμάτο αγάπη και έρωτα. Οπως διαβάζουμε στο άρθρο stylecaster.com, τρία συγκεκριμένα ζώδια θα βρουν τον έρωτα το 2022 και αυτά είναι ο Ιχθύς, ο Καρκίνος και ο Ταύρος.

Ιχθύς

Για τους Ιχθύες, το 2022 θα είναι η χρονιά τους. Η ενέργεια που θα εκπέμπουν προς τα έξω το 2022 θα είναι τόσο έντονη και λαμπερή, που όλοι θα την προσέξουν και θα την αισθανθούν. Αναμενόμενο λοιπόν να βρουν και τον έρωτα μέσα στη διάρκεια του νέου έτους. Τη νέα χρονιά οι Ιχθύς θα νιώσουν πιο ανανεωμένοι από ποτέ, με τον Δία στο ζώδιό τους μέχρι τις 10 Μάϊου να αυξάνει την αποδοχή τους από τους άλλους. Φαίνεται πως η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη από τύχη, αισιοδοξία, ρομαντικές ευκαιρίες και έρωτα για αυτό το ζώδιο.

Καρκίνος

Είναι καιρός ο Καρκίνος να «βγει από το καβούκι του», στο οποίο έχει παγιδευτεί. Τη νέα χρονιά θα έρθει και η αγάπη που τόσο αναζητά και ίσως η αδελφή ψυχή του να απέχει μόλις λίγους μήνες! Ξεφορτώνοντας βάρη του παρελθόντος και επουλώνοντας πληγές, αυτό το ζώδιο θα κάνει μια νέα αρχή στην ερωτική του ζωή.

Ταύρος

Εχεις τη φήμη πως είσαι υλιστής, αλλά στην πραγματικότητα είσαι από τους μεγαλύτερους ρομαντικούς του ζωδιακού κύκλου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη κυριαρχεί τόσο στα υλικά αγαθά όσο και στην αγάπη και το σεξ. Η πρόκληση για εσένα για το νέο έτος είναι να βγεις από το comfort zone και να δοκιμάσεις νέα πράγματα.
Η σεξουαλικότητα και το πάθος βρίσκονται στα ύψη και το 2022 θα πείτε «ναι» σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις