Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Σταμάτη – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Απίστευτο, ο ηθοποιός την “έδιωξε” από παράσταση
LIFESTYLE

Σάσα Σταμάτη – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Απίστευτο, ο ηθοποιός την “έδιωξε” από παράσταση

Σάσα Σταμάτη - Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: "Ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε", φέρεται να είπε μια ταξιθέτρια στη Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα Σταμάτη φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα… επιθυμητή στα θέατρα, μετά το ανεκδιήγητο περιστατικό στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Όπως σημειώνει η “Εφημερίδα των Συντακτών”, η δημοσιογράφος το περασμένο σαββατοκύριακο βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ για να παρακολουθήσει την παράσταση “Ο Κουρέας της Σεβίλλης”, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, “λίγο αφότου η Σάσα Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά ‘ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε’. Διακριτικά έφυγε κι εκείνη”.

Υπενθυμίζεται ότι η Σάσα Σταμάτη είχε κάνει “ντου”, μαζί με κάποιους φίλους της η μπράβους λένε άλλοι, στο θέατρο “Τζένη Καρέζη”, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου. Αφορμή ήταν τα σχόλια του γνωστού κωμικού για τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Η έφοδος της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Ζαραλίκου

Σημειώνεται ότι η γνωστή παρουσιάστρια, μαζί με μία μικρή ομάδα φίλων της- άλλοι λένε ότι ήταν μπράβοι- θέλησε να διαμαρτυρηθεί, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram, γιατί δεν ανέχεται “να υπάρχει οποιαδήποτε “σάτιρα” που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες ημέρες πριν από 4 χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά”, αναφερόμενη στις πλημμύρες της Μάνδρας όπου και κατοικεί. Η διαμαρτυρία της ήταν για τα σχόλια του κωμικού Ζαραλίκου για τον Ευάγγελο Μαρινάκη, που χρηματοδότησε την αποκατάσταση της περιοχής από τις πλημμύρες.

Στα βίντεο βέβαια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ασκεί κριτική στον stand up comedian για τη σάτιρά του στον γνωστό εφοπλιστή. “Γιατί δεν τα λες αυτά για τον Μελισσανίδη;” ακούγεται να ρωτά, με τον κωμικό ηθοποιό να της απαντά: “Δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης…”. Σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο που μίλησε στο site της Αυγής “πάνω στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για την αναφορά μου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας όμως ψέματα. Με κατηγορούσε ότι είπα λέξεις και φράσεις, οι οποίες, όμως δεν αναφέρονται στην παράσταση.”

Η δημοσιογράφος πάντως κάνει λόγο στην ανάρτησή της και για “κατευθυνόμενη σάτιρα που έχει μοναδικό σκοπό να ακούγεται ευχάριστη σε συγκεκριμένα αυτιά και να εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καραμπινάτες ψευτιές”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις