Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά – instagram: “Να φύγουν από πάνω μας αυτά τα στερεότυπα”
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά – instagram: “Να φύγουν από πάνω μας αυτά τα στερεότυπα”

Κόνι Μεταξά - instagram: Το μήνυμα της τραγουδίστριας για τα κοινωνικά στερεότυπα σήμερα.

Η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στo οποίο αναφέρεται στη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή και τα κοινωνικά στερεότυπα που αναπαράγονται σχετικά με αυτή. «Ανακεφαλαίωση. Αν η γυναίκα θέλει να μάθει να μαγειρεύει καλώς. Αν δε θέλει, καλώς. Αν δε θέλει να κάνει παιδί, καλώς. Αν θέλει να κάνει παιδί, καλώς. Αν θέλει να παντρευτεί, καλώς. Αν δε θέλει να παντρευτεί, καλώς. Αν δε σφουγγαρίζει και δε σκουπίζει κάθε μέρα, καλώς. Αν τα κάνει μπράβο της, καλώς.

Ό,τι θέλουμε, θα κάνουμε, αγάπη μου, εμείς οι γυναίκες. Ό,τι θέλουμε, θα κάνουμε. Φτάνει να σεβόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας, να φύγουν από πάνω μας αυτά τα στερεότυπα. Πραγματικά, δε μπορώ άλλο. Έχω τρελαθεί. Σε λίγο μπαίνει το 2022. Πώς γίνεται να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που σκέφτονται έτσι;» αναφέρει στο βίντεό της η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια.

Όμως σκέφτεται το γάμο

Πάντως αν και ανεξάρτητη και χειραφετημένη γυναίκα η Κόνι Μεταξά, δε λέει όχι στην προοπτική του γάμου. Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες η τραγουδίστρια και ο Αντώνης Δημητριάδης, οι παρουσιαστές του «Mega Star» ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την τραγουδίστρια για τη σχέση της με το Μάριο Καπότση και το ενδεχόμενο ενός αρραβώνα, καθώς είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του Μάριου Καπότση να αγοράζει δχτυλίδι μαζί με το Λευτέρη Πανταζή.

Η Κόνι Μεταξά όμως ξεκαθάρισε πως δεν έχουν αρραβωνιαστεί ακόμη, λέγοντας: «Ο πατέρας μου πήγε να αγοράσει δακτυλίδι. Δεν φαινόντουσαν καλά οι φωτογραφίες. Ήταν για τον γιατρό του πατέρα μου αλλά επειδή ο Μάριος είναι φίλος με τον άνθρωπο που έχει το μαγαζί, τον πήγε εκεί. Βέβαια θα έλεγα “ναι” αν μου έκανε πρόταση γάμου». Να σημειωθεί ότι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, μένουν μαζί στα νότια προάστια και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις