Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαρροή ροζ βίντεο – ποινή: 15 μήνες με αναστολή σε 46χρονο στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Διαρροή ροζ βίντεο – ποινή: 15 μήνες με αναστολή σε 46χρονο στη Θεσσαλονίκη

Διαρροή ροζ βίντεο - ποινή: Ο κατηγορούμενος δέχθηκε ότι ανήρτησε τα βίντεο, αλλά δήλωσε αθώος για την περαιτέρω αναδημοσίευσή τους

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 46χρονο, επειδή ανήρτησε δύο ροζ βίντεο στο διαδίκτυο δημοσιεύοντας ερωτικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της. Ο 46χρονος κρίθηκε ένοχος για παραβίαση του νόμου περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, ενώ όπως έγινε γνωστό, διατηρούσε περιστασιακή σχέση με την 48χρονη. Η γυναίκα είχε συναινέσει στη βιντεοσκόπηση των ερωτικών τους στιγμών, υπό την προϋπόθεση ωστόσο ότι αυτές δε θα διαρρεύσουν. Μετά τον χωρισμό τους ωστόσο, ο 46χρονος φέρεται ότι ανάρτησε τα βίντεο σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, τα οποία στη συνέχεια διαμοιράστηκαν σε άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες.

Άτομα από το φιλικό περιβάλλον της 48χρονης την αναγνώρισαν στα βίντεο και την ενημέρωσαν, με αποτέλεσμα η γυναίκα να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σκοπός του 46χρονου ήταν, όπως λέει η ίδια, να αποκομίσει οικονομικό όφελος. Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, δέχθηκε ότι ανήρτησε τα βίντεο, αλλά δήλωσε αθώος για την περαιτέρω αναδημοσίευσή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις