Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ράδιο Αρβύλα 14/12 – Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκαμε, δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ
ΕΛΛΑΔΑ

Ράδιο Αρβύλα 14/12 – Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκαμε, δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ

Ράδιο Αρβύλα 14/12 - Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» απαντούν σε όσους τους κατηγορούν

Να απαντήσει, για μια ακόμη φορά, στους επικριτές της εκπομπής που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι συνεργάτες δεν γνώριζαν την υπόθεση «revenge porn», στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, επιχείρησε ο Αντώνης Κανάκης, μιλώντας στην έναρξη του νέου επεισοδίου του «Ράδιο Αρβύλα».

Ντυμένοι στα μαύρα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ξεκίνησαν την εκπομπή υπό τους ήχους του Μπομπ Μάρλεϊ και συλλυπήθηκαν την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, ενώ αναφέρθηκαν και στην απώλεια της Ροζίτας Σώκου. Επιγραμματικά, μίλησαν ακόμη για το κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά και για τους νέους 130 νεκρούς της πανδημίας.

 Ολα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης στον «αέρα» του Ράδιο Αρβύλα

«Πάντα γιάτρευε πληγές ο Μπομπ Μάρλεϊ και η μουσική γι’ αυτό μπήκαμε μαζί του. Πριν μπούμε στην ουσία της εκπομπής που δεν ξέρουμε ποια θα είναι, συζητούσαμε τι ζούμε. Να μεταφέρουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Τράγκα, στην οικογένεια της Ροζίτας Σώκου και άλλων 128 ανθρώπων. Ζούμε στη χώρα όπου καίνε τα βιβλία του Τριβιζά. Μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα δύο γεγονότα που μας υποχρέωσαν να μην μπορούμε να κάνουμε το Αρβύλα όπως το γνωρίζουμε. Αυτό έχει συμβεί 2 φορές, η πρώτη όταν έχασε τη ζωή του ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και δεν κάναμε κανονική εκπομπή, βγάζαμε τα εσώψυχά μας. Η επόμενη φορά ήταν με τη Marfin όταν έγινε το απίστευτο έγκλημα. Η τρίτη φορά είναι αυτή, είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή.

Εχθές ήμασταν τόσο χαμένα που αναρωτιόμαστε τι κάναμε. Αυτή είναι η τρίτη φορά. Μπορούμε να μιλάμε ώρες για αυτό που λέγεται σοκ. Είναι μια εμπειρία έξω από το σώμα. Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικότητα. Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί… Τι ξυπνήσαμε. Προσπαθούσαμε να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας πως το ζούσαμε αυτό πως αυτές που πληροφορίες που βγαίνουν είναι αλήθεια. Ο λόγος που βγαίνουμε σήμερα στον αέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σατιρική εκπομπή επειδή είναι συναισθηματική υπόθεση. Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Αυτό δεν ταιριάζει σε εμάς και είναι γενικότερα κάτι που μας αφορά. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο είναι, το χειρότερο πράγμα για έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει και δεν ασχοληθήκαμε. Αυτό το γεγονός είναι διαφορετικό. Σήμερα θα απαντήσουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις