Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί σε ζαχαροπλαστείο – Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η γυναίκα
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί σε ζαχαροπλαστείο – Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η γυναίκα

Πυροβολισμοί σε ζαχαροπλαστείο - Θεσσαλονίκη: «Ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς. Μία γυναίκα μπήκε μέσα στο ζαχαροπλαστείο, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά την ακολούθησε μια άλλη, η οποία και την πυροβόλησε»

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς σήμερα το πρωί έξω από ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, έγιναν πολλές προσπάθειες ανάνηψης τόσο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και στο Ιπποκράτειο. Ωστόσο, η γυναίκα κατέληξε λίγο μετά τις 12.

Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, δέχθηκε πυροβολισμούς με καραμπίνα στην κοιλιά και στη ράχη, από άλλη γυναίκα.

«Ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς και αμέσως τρέξαμε να δούμε τι είχε συμβεί. Μάθαμε πως μια γυναίκα μπήκε μέσα στο ζαχαροπλαστείο, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά την ακολούθησε μια άλλη, η οποία και την πυροβόλησε. Είναι Ρομά και οι δυο ενώ καμία δεν εργάζεται στο ζαχαροπλαστείο. Η μια είναι σίγουρα εδώ της περιοχής γιατί την βλέπουμε την γνωρίζουμε, η άλλη που είναι νεότερη σε ηλικία δεν ξέρω από που ήρθε αλλά και την σχέση της με την άλλη. Σίγουρα έχουν διαφορές αλλά κανένας δεν ξέρει περισσότερα», λέει κάτοικος από τη Νέα Μάδυτο στο protothema.gr.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις