Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιμεντωμένη Κυπαρισσία: Νεκρός στο κελί του ο κατηγορούμενος
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιμεντωμένη Κυπαρισσία: Νεκρός στο κελί του ο κατηγορούμενος

Τσιμεντωμένη Κυπαρισσία: Ο Ρουμάνος κατηγορούμενος βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Ναυπλίου βρέθηκε ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της φίλης του Μόνικα Γκιούς στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος λίγο μετά τις 12.30 και στις φυλακές επικράτησε πανδαιμόνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Πριν από λίγες μέρες, ο Ρουμάνος είχε δεχθεί άγρια επίθεση μέσα στις φυλακές και είχε τραυματιστεί. Μετά την επίθεση από Αλβανό συγκρατούμενό του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

Το χρονικό

Η 42χρονη είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο και την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του. Ο 39χρονος που παραδόθηκε στην Ολλανδία, είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως εξαφάνιση από την ξαδέρφη της στις 24/05/21. Το πτώμα της βρέθηκε την 01/09/21 από τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διέμεναν, στον προαύλιο χώρο της, καλυμμένο με τσιμέντο. Οι νέοι ένοικοι του σπιτιού είχαν μπει σε υποψίες από το γεγονός πως υπήρχε διαφορά στο χρώμα του τσιμέντου, σε κάποια σημεία της αυλής. Όταν έσκαψαν αντίκρισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Η νοσηλεία στο νοσοκομείο

Πριν από περίπου 11 μήνες η Μόνικα Γκιους είχε πάει σε νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε άσχημη κατάσταση. Τότε είχε ενημερώσει τους γιατρούς ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε. Μάλιστα, είχε προκληθεί ένταση όταν είχε φτάσει στο νοσοκομείο, για να την παραλάβει. «Η γυναίκα μόλις τον αντίκρισε αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, τη χτυπάει, την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα, απ’ ό,τι έλεγε, εκεί, σε κάποιες κυρίες δίπλα, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη πέντε-έξι ημέρες από το σπίτι», είχε δηλώσει μάρτυρας του περιστατικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις