Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

21

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Κούρκουλος – καρκίνος: Η κόρη του, Εριέττα, μιλά για τα δύσκολα χρόνια
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Κούρκουλος – καρκίνος: Η κόρη του, Εριέττα, μιλά για τα δύσκολα χρόνια

Νίκος Κούρκουλος - καρκίνος: «Όταν έμαθα για την ασθένεια, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρονών»

Η Εριέττα Κούρκουλου ήταν καλεσμένη του Σάκη Ρουβά σε εκπομπή αφιερωμένη στον πατέρα της. Στον Νίκο Κούρκουλο ήταν αφιερωμένη η εκπομπή του Σάκη Ρουβά Idols και φυσικά ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν για τον σπουδαίο ηθοποιό ήταν και η κόρη του Εριέττα Κούρκουλου. Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια με τον Νίκο Κουρκουλο και τη Μαριάννα Λάτση, το θέατρο, αλλά και για τη μάχη του πατέρα της με τον καρκίνο. «Όταν έμαθα για την ασθένεια, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρονών» είπε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Δεν μας το είπε αμέσως αλλά το καταλαβαίνεις όταν υπάρχει μια τέτοια αρρώστια μέσα σε ένα σπίτι δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα. Όσο μικρός και αν είσαι καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία. Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του, οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα.

“Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια”

«Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που μεγαλώσαμε έτσι. Ο ίδιος προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί, λέγοντας μας ότι “δεν θα είμαι πάντα κοντά σας αλλά αυτά που ζούμε και λέμε τώρα θα είναι όντως μαζί σας για πάντα”. Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια. Σίγουρα καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα. Ποτέ δεν σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά του με τη μηχανή. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα πήγαινε στο Εθνικό. Δεν είναι ένας άνθρωπος που τον είδαμε πολλές φορές διαλυμένο. Το πολέμαγε, φαινόταν ότι είχε κουραστεί, αλλά ήταν δυνατός μέχρι το τέλος», εξομολογήθηκε η Εριέτα Κούρκουλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις