Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη – Φάρμα: Η κραυγή αγωνίας και οι πρώτες βοήθειες από τους συμπαίκτες της
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη – Φάρμα: Η κραυγή αγωνίας και οι πρώτες βοήθειες από τους συμπαίκτες της

Αγγελική Ηλιάδη - Φάρμα: Ατύχημα την ώρα που έκοβε τις πατάτες είχε η τραγουδίστρια.

Η αοιδός όπως είναι γνωστό συμμετέχει στο ριάλιτι «Φάρμα», του Αντένα. . Ωστόσο, είχε ένα ατύχημα την ώρα που έκοβε πατάτες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. H τραγουδίστρια την ώρα που έκοβε πατάτες κόπηκε όπως φαίνεται βαθιά με το μαχαίρι. Οι συμπαίκτες της τής συμπαραστάθηκαν και την βοήθησαν να δέσει το δάκτυλό της καθώς το τραύμα μάτωσε. Επειδή πόνεσε και τρόμαξε από το αίμα έβγαλε μια κραυγή αγωνίας που πάγωσε προς στιγμής τους συμπαίκτες της. Εκείνοι, όπως αναφέρθηκε, έτρεξαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να δέσουν το δάκτυλό της για να σταματήσουν το αίμα.

Τελικά όπως θα δείτε της έβαλαν μια γάζα και την έδεσαν με σπάγκο. Η τραγουδίστρια αφού ηρέμησε εξήγησε τι συνέβη και φυσικά το διαχειρίστηκε, στη συνέχεια, με χαλαρό τρόπο. Η Αγγελική Ηλιάδη λίγα λεπτά αργότερα ανέφερε: «Πήγε βαθιά, το ένιωσα… Πατάτες έχω ξανακόψει πάρα πολλές φορές, όπως έχω κόψει τα πάντα όταν μαγειρεύω, απλά μου ξέφυγε λίγο και το μαχαιράκι με πήρε λίγο ξώφαλτσα αλλά εντάξει δεν ήταν κάτι. Θα ζήσω».

Δείτε ακόμη

Η Μαίρη Μηλιαρέση έκανε μασάζ στο Σταμάτη Γαρδέλη – «Είναι τόσο καραγκιόζης»

Η συγκινητική συνέντευξη της Κατσαφάδου – “Οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου, τώρα τους βοηθάω οικονομικά”

Χαμός για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Τραγουδά με φόντο τα Γλυπτά του Παραθενώνα, μπροστά από “βουνά” γαρύφαλλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις