Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Αργυρός – Γλυπτά Παρθενώνα: Αντιδράσεις στα social media για την εμφάνισή του στο Teatro
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός – Γλυπτά Παρθενώνα: Αντιδράσεις στα social media για την εμφάνισή του στο Teatro

Κωνσταντίνος Αργυρός - Γλυπτά Παρθενώνα: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει το τραγούδι του "Αθήνα μου" με... φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα και "βουνά" από γαρύφαλλα μπροστά του.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο διασκέδασης Teatro, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ερμηνεύει τις επιτυχίες του μπροστά από μια οθόνη, η οποία προβάλλει μεταξύ άλλων και τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα έκαναν την πρεμιέρα τους στη φετινή αθηναϊκή νύχτα τιην προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μαζί τους, επίσης, βρίσκεται ο Γιώργος Κακοσαίος, με τα λαϊκά τραγούδια να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Αργυρός ερμήνευσε το τραγούδι του “Αθήνα μου” με… φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα και “βουνά” από γαρύφαλλα μπροστά του. Αυτή η εικόνα είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να σχολιάζουν κυρίως επικριτικά και να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.

Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνουν σημαντική προσπάθεια για επιστροφή των Γλυπτών στην Ελλάδα.

Βίντεο από θαμώνα του καταστήματος προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινό”, το οποίο σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή. “Αν πάρει κάποιος αυτή την εικόνα και τη στείλει στο Βρετανικό Μουσείο, θα πει “κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά”, με αγάπη το λέω” είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε “να το μαζέψουμε σαν να μην έχει υπάρξει. Ήταν μία πρόβα”.

Αντιδράσεις στα social media

https://twitter.com/TpYpQHQu6jlsGzv/status/1467860211750821894?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1467860211750821894%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpeople-style%2Farticle%2Fxamos-gia-ton-konstantino-arguro-tragouda-me-fonto-ta-glupta-tou-parathenona-mprosta-apo-bouna-apo-garufalla-binteo%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις