Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και υποσχέσεις: Ποιοι τάζουν και… ξετάζουν
PLUS

Ζώδια και υποσχέσεις: Ποιοι τάζουν και… ξετάζουν

Ζώδια και υποσχέσεις: Κάποιες φορές δεν μπορούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και κάποιες άλλες πολύ απλά… δεν θέλουν

Υπάρχουν οι άνθρωποι που μιλούν και υπόσχονται χωρίς ποτέ να πραγματοποιούν τις υποσχέσεις τους και άλλοι που ό,τι κι αν πουν είναι νόμος. Η αστρολογία και στις δύο περιπτώσεις μας βοηθά.

Ποια ζώδια τάζουν και… ξετάζουν;

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι υπόσχονται πολλά, από λόγια θα σε χορτάσουν, από έργα όμως… Είναι γοητευτικοί τύποι, γενναιόδωροι, αλλά συχνά τάζουν λαγούς με πετραχήλια και δεν είναι συνεπείς. Κάποιες φορές δεν μπορούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και κάποιες άλλες πολύ απλά… δεν θέλουν. Όπως και να έχει τους λες αναξιόπιστους σε αρκετούς τομείς.

black dog wearing blue denim collar

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μοιάζουν με τους Ιχθύς. Θέλουν να τους ικανοποιούν όλους και να τους κάνουν όλους ευτυχισμένους. Αυτό όμως δεν γίνεται. Παρ’ όλα αυτά θα σου πούνε αυτά που θέλεις να ακούσεις και θα σου τάξουν. Πολλές φορές χρησιμοποιούν και το στιλ το μαμαδίστικο, τύπου «αν πάρεις 18, σου υπόσχομαι ότι θα σου αγοράσω ποδήλατο». Όταν έρθει όμως η στιγμή να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους και δεν μπορούν, τότε βρίσκουν μια καλή δικαιολογία για να ξεγλιστρήσουν.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει την φήμη του καλού διαμεσολαβητή ή διπλωμάτη επειδή θέλει να τους ικανοποιεί όλους. Χαίρεται να προσφέρει ευχαρίστηση και γενικότερα να κάνει όλες τις καταστάσεις «a win win situation» λένε και στο χωριό μας. Γι’ αυτό, θα τάξει πολλά και θα ωραιοποιήσει καταστάσεις προκειμένου να σε ηρεμήσει για μια στιγμή, ενώ την επόμενη δεν θα μπορεί να σου δώσει ό,τι σου υποσχέθηκε. Και έτσι βγαίνει αρκετά συχνά εκτεθειμένος.

brown tabby kitten sitting on floor

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι αξιόπιστος και δίκαιος. Ωστόσο, πολλές φορές δεν δεσμεύεται και είναι απρόβλεπτος. Για εκείνον, το αν θα κρατήσει μια υπόσχεση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόση δουλειά και κούραση χρειάζεται, αλλά και το πόση… δέσμευση. Έτσι μπορεί πολύ εύκολα να σου πει στην αρχή «ναι» και να σου τάξει διάφορα, αλλά στο τέλος να σε ακυρώσει διότι όλο αυτό του φαίνεται πολύ και δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, προκειμένου να μη σου πει όχι, να σε κάνει να νιώσεις όμορφα ή να μη σε κακοκαρδίσει, θα σου τάξει πραγματικά τον ουρανό με τα άστρα, θα σου χτίζει στην άμμο παλάτια και με στόμφο θα σε πείσει για το πόσο μπορείς να βασιστείς πάνω του. Είναι όμως ο άνθρωπος που ενώ υπόσχεται, υπόσχεται και υπόσχεται, στο τέλος δεν πραγματοποιεί τίποτα, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να σε κρεμάσει την τελευταία στιγμή, να ψάχνεις να τον βρεις και να είναι εξαφανισμένος.

long-coated brown animal
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις