Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Πόθεν έσχες προθεσμία: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε τη δήλωση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πόθεν έσχες προθεσμία: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε τη δήλωση

Πόθεν έσχες προθεσμία: Όσοι οριστικοποιήσουν τη δήλωση Πόθεν Έσχες μέχρι την 16 Δεκεμβρίου, έχουν τη δυνατότητα για έναν ακόμη μήνα, να υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2021 λήγει η υποβολή των δηλώσεων του Πόθεν Έσχες και οι υπόχρεοι θα πρέπει έως τότε να έχουν οριστικοποιήσει τις ετήσιες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης στο ηλεκτρονικό σύστημα pothen.gr. Σημειώνεται ότι όσοι οριστικοποιήσουν τη δήλωσή τους εμπόθεσμα, μέχρι την 16 Δεκεμβρίου, έχουν τη δυνατότητα για έναν ακόμη μήνα, δηλαδή μέχρι την 16/01/2022, να υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις, δηλαδή συμπληρώσεις, διορθώσεις, ή να καταθέσουν επιπλέον παραστατικά. Προκειμένου να υπάρχει το δικαίωμα υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων, πρέπει απαραίτητα να έχει οριστικοποιηθεί η δήλωση μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, διαφορετικά η υποβολή θα είναι με βάση τον νόμο εκπρόθεσμη και θα απαιτείται η πληρωμή παράβολου από το σύστημα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί αυτή.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων – ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4802100 από τις 07.30 έως τις 17.00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Επίσης, μετά την είσοδο στην ενιαία διαδικτυακή εφαρμογή, στην ενότητα “Χρειάζεστε βοήθεια;” είναι δυνατή η αποστολή μηνύματος για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την υποβολή της Δήλωσης της Περιουσιακής Κατάστασης.

person typing on silver MacBook
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις