Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νίκος Τσουμάνης θάνατος: Τα σοκαριστικά μηνύματα πριν βάλει τέλος στη ζωή του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκος Τσουμάνης θάνατος: Τα σοκαριστικά μηνύματα πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Νίκος Τσουμάνης θάνατος: Δημοσιεύτηκαν μηνύματα του ποδοσφαιριστή και αποδεικνύουν την απελπιστική κατάσταση, στην οποία βρισκόταν.

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η τηλεοπτική “Δίκη” τα μηνύματα που είχε στείλει ο Νίκος Τσουμάνης πριν δώσει τέλος στη ζωή του. Μέσα από αυτά, αποκαλύπτεται η απόγνωσή του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, πριν πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μηνύματα γεμάτα απελπισία και που δείχνουν την πολύ δύσκολη θέση, στην οποία είχε έρθει, πριν πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του: «Κόουτς έχω πάρει την απόφασή μου»!

Η επικοινωνία

«Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αν δεν βρούμε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», αναφέρει σε επικοινωνία του με προπονητή που δεν κατονομάζεται. Σε άλλο μήνυμα τονίζει: «Κόουτς, αλήθεια κλαίω, σε εκλιπαρώ! Δεν έχω άλλη λύση αν στραβώσει. Μια λύση έχω αν στραβώσει. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω…». «Αρχίζω και γέρνω προς την απόφαση που δεν ήθελες να πάρω…», υπογραμμίζει σε ένα sms. Στο τέλος, καταλήγει: «Σβήσε όλα τα μηνύματα, γιατί σε λίγες μέρες θα ψάξουν το κινητό μου σε λίγες μέρες», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το κακό που θα κάνει στον εαυτό του.

Το τέλος

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της 5ης Οκτωβρίου 2021, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του (βρέθηκε δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, στον λαιμό του, από τα οποία προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος), απελπισμένος από τα πολλά χρέη που του δημιούργησαν οι οφειλές από διάφορες ομάδες, κάτι που φαίνεται και από μηνύματα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις