Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τάιρα Μπανκς ηλικία: Το μοντέλο έγινε 48 ετών – Η body positive αναρτήσή της στο Instagram στα γενέθλιά της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάιρα Μπανκς ηλικία: Το μοντέλο έγινε 48 ετών – Η body positive αναρτήσή της στο Instagram στα γενέθλιά της

Τάιρα Μπανκς ηλικία: "Το σώμα μου είναι πιο γεμάτο, το ίδιο και το μυαλό μου", έγραψε στο Instagram του το μοντέλο για τα 48α γενέθλιά του.

48 ετών έγινε το μοντέλο και παρουσιάστρια Τάιρα Μπανκς και το γιόρτασε, ποζάροντας στο Instagram με ολόσωμο μαγιό. Στην ανάρτηση που συνόδευσε τη φωτογραφία ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret έστειλε ένα body positive μήνυμα στους 6.8 followers της.

«Κάθε χρόνο το σώμα μου αλλάζει. Το σώμα της δουλειάς μου και το ίδιο μου το σώμα. Το σώμα μου είναι πιο γεμάτο, το ίδιο και το μυαλό μου. Χρόνια πολλά σε όλους τους Τοξότες, είθε να μεγαλώσουμε μαζί, με περισσότερους από έναν τρόπους».

Λίγα λόγια για τη γενεθλιάζουσα

Πρόκειται ένα από τα πιο περιζήτητα top model των δεκαετιών 1990 και 2000, αλλά ήταν και άγγελος της Victoria’s Secret. Γνωστή επίσης ως BanX, η Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, παραγωγός, επιχειρηματίας, ηθοποιός, μοντέλο, συγγραφέας και περιστασιακή τραγουδίστρια απασχολεί τον κόσμο της σόουμπιζ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γεννημένη στην Καλιφόρνια, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 15 ετών και ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα που έγινε εξώφυλλο στα περιοδικά GQ και Sports Illustrated Swimsuit Issue, στα οποία εμφανίστηκε τρεις φορές.

Ήταν άγγελος της Victoria’s Secret από το 1997 έως το 2005. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Τάιρα Μπανκς υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Σήμερα, με αφορμή τα 48α γενέθλιά της, η Tάιρα Μπανκς προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, αποφασίζοντας να στείλει ένα μήνυμα θετικού πνεύματος και αποδοχής, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό, η εορτάζουσα celebrity έδωσε μια συμβουλή ζωής στους 6.8 εκατομμύρια follower της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις