Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Μικρούτσικος – υγεία: «Υπήρξαν δύο φορές που αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο, θα είχα “φύγει”»
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος – υγεία: «Υπήρξαν δύο φορές που αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο, θα είχα “φύγει”»

Ανδρέας Μικρούτσικος - υγεία: Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε για την ζωή του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Για τους τελευταίους δύσκολους μήνες που πέρασε και το πρόβλημα της υγείας του που τον ταλαιπώρησε μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε για την ζωή του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο. «Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει και είμαι μια χαρά, ξύπνησα με πυρετό και τρέμουλο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω κορονοϊό. Πήρα έναν γιατρό και μου λέει νοσοκομείο κατευθείαν. Αυτή η περιπέτεια κράτησε τρεις μήνες. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Έπαθα τρία είδη συψαιμίας, όλες τις “μεταλλάξεις”. Μπήκα στην εντατική, έκανα μια εγχείρηση και με διασωλήνωσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε τι συνέβη, όταν τελικά βγήκε από το χειρουργείο. Όπως περιέγραψε, υπήρξαν δύο φορές που σκέφτηκε πως αν δεν βρισκόταν στο νοσοκομείο, σίγουρα θα είχε χάσει την ζωή του. «Στο χειρουργείο ή γύρω από το χειρουργείο τσίμπησα το μικρόβιο. Πίστευα ότι δεν θα βγω από εκεί. Υπήρξαν δύο φορές που αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο, θα είχα “φύγει”. Τη μία με συνέφεραν με τα μέσα που είχαν στο νοσοκομείο και την άλλη, με διασωλήνωσαν. Ξύπνησα στην εντατική. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό, πέρασα μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου», δήλωσε.

Δείτε ακόμη
«Καταπέλτης» η Πιτσούλη για τον Φιλιππίδη: «Έκανε τέτοια τερατουργήματα; Θλιβερό για τα θύματα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις