Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη ψευτογιατρού: Προκλητικός ο κατηγορούμενος – “Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;”
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη ψευτογιατρού: Προκλητικός ο κατηγορούμενος – “Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;”

Δίκη ψευτογιατρού: Όμως εντάσεις προκλήθηκαν και εξαιτίας της χωρητικότητας της αίθουσας.

Προκλητική δήλωση έκανε στους δημοσιογράφους ο «ψευτογιατρός» κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου καλείται να απολογηθεί για την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Συγκεκριμένα, φώναξε κατά την έλευσή του: «Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;».

Και κατά την έναρξη της διαδικασίας, όμως, υπήρξαν παρατράγουδα, αναφορικά με τη χωρητικότητα της αίθουσας. «Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε, δεν υπάρχουν κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο» είπε ο δικηγόρος ενός των κατηγορουμένων, Βασίλης Δημακόπουλος, διαμαρτυρόμενος εντόνως.

“Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών”

«Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών. Να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» προσέθεσε ο ίδιος. Αποτέλεσμα ήταν να αποφασιστεί η διακοπή της δίκης για αύριο, Τρίτη. Απερχόμενος από το δικαστήριο, ο κατηγορούμενος σημείωσε πως θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα. «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα» σημείωσε, ειδικότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις