Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άρης Σερβετάλης – Άγιο Όρος: Στη Μονή Βατοπαιδίου ο ηθοποιός
ΕΛΛΑΔΑ

Άρης Σερβετάλης – Άγιο Όρος: Στη Μονή Βατοπαιδίου ο ηθοποιός

Άρης Σερβετάλης - Άγιο Όρος: Ο Γέροντας Εφραίμ τον καλωσόρισε στη Μονή

Το Άγιο Όρος επισκέφθηκε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές. Η απόφασή του προκάλεσε σάλο, αν και υπήρξαν συνάδελφοί του και κόσμος, που πήραν το μέρος του. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Άγιο Όρος.

Φωτο: romfea.gr

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το romfea.gr, ήταν ανάμεσα στους πιστούς που παρακολούθησαν την Παρασκευή την Αγρυπνία που τελέστηκε στην Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, για την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου με το παλαιό ημερολόγιο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στους πατέρες της Μονής για τον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», όπως αναφέρει το Othodoxia News Agency. Ο ηθοποιός τόνισε ότι η συμμετοχή του στην ταινία ήταν μεγάλη ευλογία για τον ίδιο και από εκείνη την στιγμή νιώθει τον Άγιο κοντά του.

Ο Γέροντας Εφραίμ τον καλωσόρισε στη Μονή και αφού μίλησε για την ιεραποστολή των ταινιών αυτών και γενικότερα για τον σύγχρονο αυτό τρόπο ιεραποστολής, του έδωσε το λόγο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις