Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάββας Πούμπουρας – Ελένη Μενεγάκη: Η γκάφα της εκπομπής της και η δημόσια συγγνώμη
LIFESTYLE

Σάββας Πούμπουρας – Ελένη Μενεγάκη: Η γκάφα της εκπομπής της και η δημόσια συγγνώμη

Σάββας Πούμπουρας - Ελένη Μενεγάκη: «Είσαι ο Σάββας όλων μας! Για ένα γράμμα θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας; Θα το διορθώσουμε…»!

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο λάθος της εκπομπής της και αναφώνησε «Τέτοιο ρεζιλίκι! Έπαιξα παντού…»! Τι συνέβη; Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες, 2 Δεκεμβρίου, o Σάββας Πούμπουρας είδε μία γκάφα, ένα λάθος της εκπομπής…. Ότι στους τίτλους έγραφαν το επίθετό του «Μπούμπουρας» και η Ελένη έμεινε άφωνη και στη συνέχεια απάντησε: «και εγώ έτσι νόμισα ότι σε έλεγαν Μπούπουρα»! Ο Σάββας αναφώνησε: «Να πέσω να πεθάνω! Ναι γελάστε… Άσε με φεύγω! Δεν υπέγραψα…»!

Και η παρουσιάστρια του απάντησε: «Σάββα συγγνώμη» και άρχισε να τον κρατά «είσαι ο Σάββας όλων μας! Για ένα γράμμα θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας; Θα το διορθώσουμε…»! Σήμερα επανήλθε στο θέμα και η παρουσιάστρια τόνισε ότι έγιναν ρεζίλι γιατί είδε να παίζει παντού το απόσπασμα και είπε στον αέρα της εκπομπής «Σάββα είμαστε καλύτερα σήμερα;» και ο Σάββας είπε «διορθώθηκε το είδα…»! Και η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε «Μετά από δύο μήνες το είδες; Το συμβόλαιό σου το είδες; Τι γράφει;»! Η παρεξήγηση λύθηκε και όλα καλά!

Κι άλλο ευτράπελο στον αέρα της εκπομπής

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής συνέβη κι άλλο ευτράπελο με το πουκάμισο της παρουσιάστριας να έχει ανοίξει και να μην το έχει καταλάβει. Η ίδια έσπευσε να το κουμπώσει, με τον Σάββα Πούμπουρα να την πειράζει και να της λέει ότι στην παραλία κρύβεται και κουμπώνεται; Η αγαπημένη παρουσιάστρια τελικά κατάφερε να κουμπώσει το πουκάμισό της και η εκπομπή συνέχισε κανονικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις