Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παρθένα Κουτμερίδου – κηδεία: Συγγενείς και φίλοι την συνοδεύουν στην τελευταία της «κατοικία»
ΕΛΛΑΔΑ

Παρθένα Κουτμερίδου – κηδεία: Συγγενείς και φίλοι την συνοδεύουν στην τελευταία της «κατοικία»

Παρθένα Κουτμερίδου - κηδεία: Στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της κηδεύεται αυτή την ώρα η κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας, κηδεύεται αυτή την ώρα η Παρθένα Κουτμερίδoυ, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορονοϊού. Η άτυχη γυναίκα μολύνθηκε από τον ιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα υποβλήθηκε σε καισαρική τομή ενώ ήταν διασωληνωμένη προκειμένου να σωθεί το νεογνό, αλλά δυστυχώς η ίδια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

«Με ένα σφίξιμο στο στομάχι, με τα μάτια δακρυσμένα και με το κεφάλι σκυφτό αποχαιρετούμε μια συντοπίτισσα μας που έφυγε πρόωρα, αδόκητα και άδικα από τη ζωή», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τον αδόκητο χαμό της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Σερρών.

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, βουρκωμένη, εμφανίσθηκε στο βήμα της βουλής, η βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή,  στη συζήτηση επί της τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών ηλικίας άνω των 60 ετών. Η κυρία Αραμπατζή έκανε εκτενή αναφορά στην συντοπίτισσά της Παρθένα Κουτμερίδου, που νικήθηκε από το φόβο και δεν εμβολιάσθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να χάσει τη ζωή της.

Την έπεισαν αντιεμβολιαστές, είπε η κυρία Αραμπατζή. «Αν είχε κάνει το εμβόλιο, η συντοπίτισσά μου θα ήταν ζωντανή, θα χαιρόταν το μωράκι της», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι οι Σέρρες, από την αρχή της πανδημίας μετρούν πάνω από 580 νεκρούς. «Πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε, για να σταματήσει ο θρήνος. Χρειάζεται υπευθυνότητα από όλους, από μας, από το ιατρικό προσωπικό, από την κοινωνία ολόκληρη. Πρέπει να σταματήσει η πανδημία να είναι αντικείμενο στείρας πολιτικής εκμετάλλευσης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις