Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές ΚΙΝΑΛ – σποτ: Το συγκινητικό βίντεο με τη Φώφη Γεννηματά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – σποτ: Το συγκινητικό βίντεο με τη Φώφη Γεννηματά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - σποτ: Με σύνθημα «Δίνουμε ραντεβού με την Αλλαγή», το ΚΙΝΑΛ καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις κατά τόπους κάλπες ανά την επικράτεια για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Με μια διαδικτυακή καμπάνια, που διατρέχει όλη την ιστορία της παράταξης, το Κίνημα Αλλαγής προσκαλεί τον κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές της Κυριακής 5ης Δεκεμβρίου.

Με σύνθημα «Δίνουμε ραντεβού με την Αλλαγή», το ΚΙΝΑΛ καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις κατά τόπους κάλπες ανά την επικράτεια για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

«Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου δίνουμε ραντεβού με την Αλλαγή! Ψηφίζουμε για τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, για να κάνουμε το μέλλον μας τόσο σπουδαίο όσο η ιστορία μας και να διεκδικήσουμε ξανά το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, χωρίς καταπίεση και ανασφάλεια, με ρόλο πρωταγωνιστικό στις εξελίξεις. Με οδηγό τις αξίες μας, είναι ώρα να κάνουμε το Κίνημα ισχυρό για μια Ελλάδα που ελπίζει ξανά. Για ήθος, εντιμότητα, κοινωνική ευαισθησία και ίσες ευκαιρίες για όλους».

Μάλιστα, η Χ. Τρικούπη έχει ετοιμάσει και βίντεο. Στο ένα εξ αυτών περιλαμβάνονται φωτογραφίες από τις «ένδοξες ημέρες» του ΠΑΣΟΚ από το 1981. Στο δεύτερο, συγκινητικό βίντεο, περιλαμβάνεται μια περικοπή ομιλίας της εκλιπούσας προέδρου Φώφης Γεννηματά από την τελευταία εμφάνισή της στην Κεντρική Επιτροπή, στις αρχές Οκτωβρίου.

Μάθε ΕΔΩ πού & πώς ψηφίζεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις