Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παρθένα Κουτμερίδου – εμβόλιο: Συγκλονίζει συνεργάτης της 38χρονης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρθένα Κουτμερίδου – εμβόλιο: Συγκλονίζει συνεργάτης της 38χρονης

Παρθένα Κουτμερίδου - εμβόλιο: Η Παρθένα Κουτμερίδου προσπαθούσε 10 χρόνια να αποκτήσει παιδί - Οι φόβοι που την οδήγησαν στην απόφαση να μην εμβολιαστεί.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών από τον θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο “Άγιος Λουκάς” στη Θεσσαλονίκη, νικημένη από τον κορονοϊό. Η 42χρονη δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή Στάθη Κουτμερίδη, δεν είχε εμβολιαστεί φοβούμενη -σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους- τυχόν επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το παιδί αλλά όχι και τη γυναίκα, η οποία μετά από έναν και πλέον μήνα στη ΜΕΘ έφυγε από τη ζωή.

Ήταν δύσκολη η απόκτηση του παιδιού

Ο Σωτήρης Κύβελος, συνεργάτης της Παρθένας Κουτμερίδου μίλησε για έναν καλό άνθρωπο “ο οποίος προσπαθούσε 10 χρόνια να αποκτήσει παιδί και τώρα που το απέκτησε δυστυχώς συνέβη αυτή η συγκυρία με τον κορονοϊό. Έπεσε σε αυτή την ατυχή συγκυρία. Είχε τέτοια λαχτάρα να σώσει το παιδί που τελικά απεβίωσε η ίδια. Είναι μία τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια”.

“Ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Τα είχε καταφέρει. Λέει λίγο ακόμα, άντε ένας μήνας να περάσει και θα το κάνω μετά το εμβόλιο γιατί φοβόταν μην τυχόν υπάρχει καμία παρενέργεια για το παιδί, γιατί κόπιαζε δέκα χρόνια να το αποκτήσει” πρόσθεσε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”. “Ήταν σε μια ηλικία που αν συμβεί κάτι με το παιδί και το εμβόλιο δεν μπορείς να το ρισκάρεις γιατί μετά δεν μπορείς να ξαναποκτήσεις. Ήταν δύσκολη η απόκτηση του παιδιού” σημείωσε ο κ. Κύβελος. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της Παρθένας, Στάθης Κουτμερίδης, ο οποίος πριν από οκτώ χρόνια έχασε τη σύζυγό του από τον καρκίνο και τώρα θα οδηγήσει στην τελευταία του κατοικία και το ίδιο του το παιδί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις