Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

28

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Καραγκούνης κορονοϊός: Θετικός ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραγκούνης κορονοϊός: Θετικός ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Κώστας Καραγκούνης κορονοϊός: Ο κ. Καραγκούνης αναφέρει πως παρουσιάζει αυτή τη στιγμή ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον γιατρό του, ενώ θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του διαδικτυακά.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε χθες, Δευτέρα, ο βουλευτής νομού Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Καραγκούνης αναφέρει πως παρουσιάζει αυτή τη στιγμή ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον γιατρό του, ενώ θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του διαδικτυακά.

«Στον τακτικό μοριακό έλεγχο που κάνω σχεδόν σε καθημερινή βάση για την ανίχνευση covid, το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Αυτή τη στιγμή έχω ήπια συμπτώματα και είμαι σε επικοινωνία με τον γιατρό μου ώστε να ακολουθήσω τις σχετικές ιατρικές συστάσεις και οδηγίες. Προφανώς θα συνεχίσω τις δραστηριότητές μου από “απόσταση” και διαδικτυακά. Καλή δύναμη και υγεία σε όλες και σε όλους!» αναφέρει στην ανάρτησή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις