Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Δεν ήθελα να βγω μαζί του. Έλεγα γιατί να αναλωθώ»
LIFESTYLE

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Δεν ήθελα να βγω μαζί του. Έλεγα γιατί να αναλωθώ»

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η Ελένη Μενεγάκη και ο ηθοποιός γνωρίζονται πολλά χρόνια από την πρώτη εμφάνισή του στην «Απαγορευμένη Αγάπη» στο MEGA.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  βρέθηκαν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ. Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς και ερωτευμένοι σύντροφοι μίλησαν για τη γνωριμία τους, τη συγκατοίκησης του λόγο καραντίνας και τον γιο τους. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Κώστας Σόμμερ γνωρίζονται πολλά χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού στην «Απαγορευμένη Αγάπη» στο MEGA «και τότε με είχες στηρίξει», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Θα μπορούσα να ήμουν και groupie του», ανέφερε η σύντροφος του. «Στο μισό έργο ήταν χωρίς μπλουζάκι», τόνισε για την εμφάνιση του συντρόφου της και παραδέχτηκε πως τον θαύμαζε βλέποντας τον στην τηλεόραση. «Στα 20 ήμουν ανώριμη πιστεύω στο τάιμινγκ», είπε η Βαλεντίνη πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να γνωριστούν. «Το πότε είναι έτοιμος να κάνει κάποιος ένα παιδί το ξέρει μόνο ο ίδιος. Υπάρχει πότε το νιώθεις και πότε μπορείς εσύ ειδικά σαν άντρας να ανεβάσεις τα ποσοστά επιτυχίας του να κρατήσει αυτό το σπίτι», σημείωσε ο Κώστας Σόμμερ τονίζοντας πως η σωστή στιγμή για τον καθέναν είναι μοναδική. «Όσο μεγαλώνεις είσαι πιο ώριμος και ολοκληρωμένος», συμπλήρωσε.

«Στην αρχή δεν ήθελα να βγω μαζί του. Έλεγα γιατί να αναλωθώ»

«Μέσα στην καραντίνα έχεις την ευκαιρία να δείξεις αυτό που πραγματικά είσαι», τόνισε ο Κώστας Σόμμερ. «Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.«Στην αρχή δεν ήθελα να βγω μαζί του. Έλεγα γιατί να αναλωθώ», δήλωσε η Bαλεντίνη Παπαδάκη για τον σύντροφό της και πίστευε πως δεν θα διαρκούσε η σχέση τους, ωστόσο η ζωή την διέψευσε δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις