Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουτσελίνη – Καραϊβάζ εξώδικο: “Σκοτωμός” με τον Σπύρο Χαριτάτο, τι συνέβη
ΕΛΛΑΔΑ

Κουτσελίνη – Καραϊβάζ εξώδικο: “Σκοτωμός” με τον Σπύρο Χαριτάτο, τι συνέβη

Κουτσελίνη - Καραϊβάζ εξώδικο: Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ - Τι αναφέρει

Εξώδικο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στο Star, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, με αφορμή δηλώσεις της παρουσιάστριας και του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα. Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του δημοσιογράφου, η δικηγόρος τους Ρόη Παυλέα και ο ασκούμενος δικηγόρος Σπύρος Χαριτάτος, και αφορά την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ “υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας”.

Θρίλερ με την υπόθεση Καραϊβάζ – Ξέσπασε η Κουτσελίνη κατά του Χαριτάτου

Ακόμα, σημειώνεται από τη μητέρα και την αδερφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου ότι η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι “οι γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη”. Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε “ξεσπάσει” κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα.

Αμέσως μετά την προβολή του εξώδικου, η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας για τη χρόνια φιλία Καραϊβάζ και Χαριτάτου που αναφέρεται στο εξώδικο, είπε: “Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μία φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις