Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβόλιο: Μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους πολίτες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβόλιο: Μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους πολίτες

Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβόλιο: Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή της στην πλατεία Αριστοτέλους συνόδευσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μήνυμα προς τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού έστειλε από τη Θεσσαλονίκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Συγκεκριμένα, η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την Παρασκευή το απόγευμα την κινητή μονάδα εμβολιασμού της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης στην πλατεία Αριστοτέλους. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι: “Είναι οι μέρες, που συνήθως η Θεσσαλονίκη στολίζεται Χριστουγεννιάτικα. Και σήμερα, ο δήμος με την 4η ΥΠΕ έκανε ένα άλλο δώρο στην πόλη, έστησε ένα κινητό συνεργείο εμβολιασμού στην πλατεία Αριστοτέλους και από το πρωί πολλοί συμπολίτες μας έρχονται και εμβολιάζονται”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Αυτό μακάρι να γίνει παράδειγμα για όλους, αυτό το δώρο που μας έχει δοθεί (το εμβόλιο) για να σώσουμε τον εαυτό μας και τους διπλανούς μας, να το χρησιμοποιήσουμε, να σπάσουμε το φράγμα, να απομονώσουμε τον ιό και να κερδίσουμε επιτέλους την ελευθερία μας. Μακάρι, ειλικρινά, να ακούσουν όλοι όσοι μπορούν. Για να έχουμε και τα καλύτερα Χριστούγεννα που μπορούμε, μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Να είστε όλοι καλά”.

Η συνοδεία της ΠτΔ

Την κ. Σακελλαροπούλου συνόδευε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Κατά την άφιξή της στην κινητή μονάδα εμβολιασμού την υποδέχθηκαν ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης και η υποδιοικήτρια Ειρήνη Χατζοπούλου, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τους εμβολιασμούς που έγιναν σήμερα στο συγκεκριμένο σημείο. Η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε με πολίτες που έσπευσαν να εμβολιαστούν και με τους υγειονομικούς που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και ευχήθηκε σε όλους υγεία και χρόνια πολλά. Έως τις έξι το απόγευμα στην κινητή μονάδα είχαν εμβολιαστεί περί τα εξακόσια άτομα, αρκετοί εκ των οποίων με την πρώτη δόση. Η δράση θα ολοκληρωθεί στις επτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις