Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δένδιας Γκάνα: Επίσκεψη στο ελληνικό σχολείο Αγίου Νικολάου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας Γκάνα: Επίσκεψη στο ελληνικό σχολείο Αγίου Νικολάου

Δένδιας Γκάνα: Ο υπουργός Εξωτερικών παρέδωσε εμβόλια στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων Εξωτερικών και Υγείας της Γκάνας

Το ελληνικό σχολείο Αγίου Νικολάου Γκάνας επισκέφθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα αυτή της Δυτικής Αφρικής. Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη, ο κ. Δένδιας συνεχάρη το Ίδρυμα Τσάκου για το έργο του στην Άκρα της Γκάνας, καθώς και την Εταιρεία Μυτιληναίος για την τεράστια συμμετοχή της.

Όπως είπε, δίνουν «ένα πολύ περήφανο παράδειγμα για το πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια άλλη ήπειρο, η οποία στον χάρτη φαίνεται μακριά, αν είστε εδώ φαίνεται πολύ κοντά στη δική μας». «Ήρθα εδώ εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, για να προσθέσω τη δική μας δωρεά σε αυτό το περήφανο παράδειγμα ανθρώπινης φροντίδας, ο ένας για τον άλλον», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Νωρίτερα, ο υπουργός παρέδωσε 150.000 εμβόλια κατά του κορωνοϊού, ως έκφραση της αλληλεγγύης της Ελλάδας στην Γκάνα και τον λαό της.

«Είμαι τόσο περήφανος και τόσο συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ, με τον πρέσβη μας, σήμερα. Και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο μέλλον όσο μπορούμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις