Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 16χρονη τσιγάρο – Δραπετσώνα: Σοκαριστική φωτογραφία – Το έγκαυμα στο μάτι της μετά την επίθεση από συμμαθήτριά της
ΕΛΛΑΔΑ

16χρονη τσιγάρο – Δραπετσώνα: Σοκαριστική φωτογραφία – Το έγκαυμα στο μάτι της μετά την επίθεση από συμμαθήτριά της

16χρονη τσιγάρο - Δραπετσώνα: Η επίθεση που δέχθηκε η 16χρονη σημειώθηκε μέσα σε σχολείο την περασμένη Τρίτη και συγκεκριμένα στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας.

Tρόμο προκαλεί η εικόνα της 16χρονης μαθήτρια, μετά την επίθεση που δέχθηκε από συνομήλική της, η οποία έσβησε τσιγάρο στο μάτι. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το επάνω βλέφαρο στο μάτι της 16χρονης έχει υποστεί έγκαυμα από το τσιγάρο. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το κορίτσι είναι καλά στη υγεία του, ενώ η 16χρονη συνελήφθη για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης.

Η επίθεση που δέχθηκε η 16χρονη σημειώθηκε μέσα σε σχολείο την περασμένη Τρίτη και συγκεκριμένα στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για ασήμαντη αφορμή, η 16χρονη κοπέλα δέχτηκε επίθεση από μια συνομήλική της κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Η δράστις αφού αρχικά χτύπησε τη συμμαθήτριά της, στην συνέχεια έσβησε ένα τσιγάρο στο μάτι της.

Άλλο ένα περιστατικό βίας στα σχολεία

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε παρουσία δεκάδων άλλων παιδιών που ενημέρωσαν τους καθηγητές και τη μητέρα του παιδιού. Άμεσα το 16χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια η μητέρα του υπέβαλε μήνυση κατά της συμμαθήτριας της κόρης της στο τμήμα ασφαλείας Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Το ακραίο περιστατικό βίας, ήρθε να προστεθεί ανάμεσα στα πολλά που έχουν καταγραφεί και καταγγελθεί το τελευταίο διάστημα με θύτες και θύματα να είναι μαθητές και μαθήτριες.

Δείτε ακόμη

Έκαναν πενταπλή δόση εμβολίου σε γυναίκα στο Λασίθι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις