Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / “Τρέλα” Μαρινάκη μετά τη Φενέρ – Εντολή σε Καρεμπέ-Μοντέστο για δύο μεταγραφές – Σκάει… έκπληξη!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Τρέλα” Μαρινάκη μετά τη Φενέρ – Εντολή σε Καρεμπέ-Μοντέστο για δύο μεταγραφές – Σκάει… έκπληξη!

Ολυμπιακός - ποδόσφαιρο: Χρυσή νίκη των Ερυθρόλευκων το βράδυ της Πέμπτης με το 1-0 κόντρα στη Φενέρ.

Πανηγύρισε μία… χρυσή νίκη το βράδυ της Πέμπτης με το 1-0 κόντρα στη Φενέρ, η οποία του εξασφάλισε την παρουσία του στο Europa League και μετά τους ομίλους, αλλά και σημαντικά έσοδα για τα ταμεία του. Ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζει το ακριβές ποσό, αφού έχει ελπίδες να τερματίσει ακόμα και πρώτος και να προκριθεί απευθείας στους «16», όμως σίγουρα τα χρήματα θα είναι περισσότερα από το συνέχιζε στο Conference.

Οι Πειραιώτες λοιπόν, περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να δώσουν τη μάχη τους κόντρα στην Αντβέρπ στο Βέλγιο και ελπίζοντας σε νίκη της αδιάφορης Φενέρ απέναντι στην Άιντραχτ, ενώ παράλληλα… τρέχουν ήδη για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να αφήσουν το χρόνο να κυλάει, καθώς ήδη γνωρίζουν πως τον Γενάρη θα έχουν σημαντικές απουσίες, όπως έχουμε ξαναπεί, σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Λύση στις απουσίες των παικτών

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να βρει λύση στις απουσίες των δύο Καμαρά, Κουντέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ και πιθανότατα Ονιεκούρου και Μπα. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αριθμό παικτών και για αυτό ήδη οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν για τουλάχιστον δύο μεταγραφές. Μάλιστα, μετά τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Φενέρ, η δουλειά των Μοντεστό – Καρεμπέ θα είναι ακόμα πιο εύκολη, διότι έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση, αλλά και καλύτερο… κίνητρο για να δελεάσουν τους υποψήφιους παίκτες.Οι Πειραιώτες λοιπόν έχουν ως προτεραιότητά τους την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, ο οποίος όμως δεν θα έρθει απλά για να καλύψει το κενό που θα αφήσουν οι Αφρικανοί. Όσο και αν φαίνεται δύσκολο, στο Λιμάνι αναζητούν παίκτη ποιοτικό, με παιχνίδια στα πόδια και ο οποίος θα μπορεί να κρατήσει τη φανέλα ακόμα και με γεμάτο ρόστερ.

Επίσης, στο Λιμάνι ψάχνουν και για έναν αριστερό μπακ, ώστε να πάρει επιτέλους κάποιες ανάσες ο βιονικός Όλεγκ Ρέαμπσιουκ, ενώ ζήτημα έχει προκύψει τελευταία και στην άμυνα. Η απουσία του Σισέ και η πιθανή απουσία του Μπα, δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Μαρτίνς, ο οποίος γίνεται ακόμα χειρότερος αν αναλογιστούμε πως ο Παπασταθόπουλος αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Σεμέδο δεν υπολογίζεται (ακόμα) και υπάρχει η πρόθεση να πωληθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις