Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νικ Κύργιος – σεξουαλικές ορμές: Η απίστευτη ομολογία του παίκτη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικ Κύργιος – σεξουαλικές ορμές: Η απίστευτη ομολογία του παίκτη

Νικ Κύργιος - σεξουαλικές ορμές: Οι δηλώσεις του γίνονται αντικείμενο συζήτησης

Μπορεί ο Νικ Κύργιος να μην είναι από τους πιο πετυχημένους τενίστες του πλανήτη, καθώς πολλές φορές έχει αδικήσει τον εαυτό του και οι εκρήξεις του υπερνικούσαν το ταλέντο του, αλλά σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος, όντας αρκετά δημοφιλής. Μπορεί να οφείλει τη δημοτικότητά του σε λάθος λόγους, κανείς όμως δεν μπορεί να πει ότι ο Ελληνοαυστραλός τενίστας του είναι αδιάφορος. Κάθε άλλο μάλιστα… Οι δηλώσεις του γίνονται αντικείμενο συζήτησης και αυτό συνέβη για ακόμη μια φορά, με τον ίδιο να είναι λίγο παραπάνω αποκαλυπτικός. Μιλώντας στo podcast του με τίτλο «No Boundaries», ο Κύργιος εξήγησε για ποιο λόγο δεν είχε την απόδοση που χρειαζόταν στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας.

«Με την πρώτη μου σύντροφο, μια φορά έλειψα για έξι μήνες. Οταν προσπαθείς να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδο, αρχίζει να σου λείπει κάποιος αισθηματικά, σωματικά και παθαίνεις σεξουαλική απογοήτευση. Ημουν στο γήπεδο και δεν μπορούσα να παίξω, γιατί είχα… εξάψεις, υπάρχει ένας σεξουαλικός εκνευρισμός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εξήγησε ότι αυτό είναι μια από τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας τενίστας. «Δεν έχει σημασία αν κάνεις δουλειά γραφείου… Αν δεν βλέπεις το έτερο σου ήμισυ, σε επηρεάζει. Στη δουλειά, στη διάθεση, στα πάντα… Ημουν ο πιο κακοδιάθετος άνθρωπος, όταν ήμουν μακριά από τη σύντροφο μου για πολύ καιρό. Γι’ αυτό το τένις είναι τόσο δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Το πνευματικό κομμάτι είναι εύκολο. Σωματικά, όμως, πρέπει να είσαι κτήνος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις