Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα – Φουρθιώτης: Η απάντηση της κας Γκραμπόφσκι στα “Αποκαλυπτικά”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα – Φουρθιώτης: Η απάντηση της κας Γκραμπόφσκι στα “Αποκαλυπτικά”

Μαρέβα - Φουρθιώτης: Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για πόλεμο λάσπης και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει παραχωρήσει καμία συνέντευξη

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει τον Μένιο Φουρθιώτη που υποστήριζε πως η σύζυγος του πρωθυπουργού του έχει παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα “Αποκαλυπτικά” και συγκεκριμένα στο φύλλο της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου. Το εντυπωσιακό είναι ότι η υποτιθέμενη συνέντευξη υπήρχε και στο πρωτοσέλιδο, με τίτλο “Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα”. “Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το… τάβλι!” έγραφε μεταξύ άλλων στην εισαγωγή του ο παρουσιαστής που πρόσφατα αποφυλακίστηκε.

Διαψεύδει η Μαρέβα Μητσοτάκη τον Φουρθιώτη: Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει - Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ Φουρθιώτης
Η απάντησή της

Η κα. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, στο tweet της, μιλά για πόλεμο λάσπης, δηλώνει ξεκάθαρα πως όχι μόνο δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη, αλλά και ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ της τον Μένιο Φουρθιώτη. “Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, το ζήτημα είχε σχολιάσει στο Twitter και ο εκδότης της εφημερίδας “Ντοκουμέντο”, Κώστας Βαξεβάνης χαρακτηρίζοντας εντυπωσιακό το γεγονός πως η σύζυγος του πρωθυπουργού “δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση” σε περίπτωση που δεν ίσχυε το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις