Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η είδηση της χρονιάς για τη Λίλα Κουντουριώτη
LIFESTYLE

Η είδηση της χρονιάς για τη Λίλα Κουντουριώτη

Λίλα Κουντουριώτη: Τι απάντησε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Survivor» έχει ξεκινήσει. Η παραγωγή ψάχνει πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την ομάδα των διασήμων καθώς και φέτος το κόνσεπτ θα είναι με μαχητές και διάσημους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» η Αcun Medya έκανε πρόταση στη Λίλα Κουντουριώτη προκειμένου να μπει στο ριάλιτι. Η ξανθιά παρουσιάστρια της Nova, είναι ευρέως γνωστή λόγω των εκπομπών που κάνει στη συνδρομητική τηλεόραση.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Λίλα Κουντουριώτη αρνήθηκε την πρόταση προτού η παραγωγή μπει σε διαπραγματεύσεις για χρηματικό ποσό. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει πολλές οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να κάνει το ταξίδι για Άγιο Δομήνικο. Στην ίδια εκπομπή ειπώθηκε ότι η παραγωγή αντιμετωπίζει προβλήματα στην ανεύρεση των παικτών για την ομάδα των διασήμων.

Τι γίνεται με το Survivor

Λίγο η κατάργηση των περιορισμών, λίγο το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν κλείσει κάπου μετά το lockdown έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους του ριάλιτι. Μην ξεχνάμε ότι ο Νοέμβριος οδεύει προς το τέλος του και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Μην ξεχνάμε ότι παίκτες αλλά και όσοι ταξιδέψουν για την Καραϊβική θα πρέπει να περάσουν από καραντίνα. Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στις γιορτές και στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις