Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανατροπή στον Άρη πριν τον ΠΑΟΚ – Έδωσε τα χέρια με κορυφαίο όνομα ο Καρυπίδης – Σκάει ανακοίνωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανατροπή στον Άρη πριν τον ΠΑΟΚ – Έδωσε τα χέρια με κορυφαίο όνομα ο Καρυπίδης – Σκάει ανακοίνωση

Άρης: Έκρυθμο το κλίμα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το κλίμα στον Άρη είναι έκρυθμο μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η θέση του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία είναι στον αέρα και η ομάδα παλεύει να… μαζέψει τα κομμάτια της ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/11, 19:30). Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλονικείς δίνουν ακόμα μια -εξωαγωνιστική- μάχη, η κατάληξη της οποίας ουσιαστικά θα κρίνει τη συνέχεια της σεζόν. Αναφερόμαστε φυσικά στην προσφυγή που έχει καταθέσει ο Άρης στο CAS για την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών που του επιβλήθηκε στο φινάλε της περσινής σεζόν και είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να ξεκινήσει με -6.

Ενδεχόμενη δικαίωση θα δώσει τους βαθμούς πίσω και θα χαρίσει μια τεράστια βαθμολογική ανάσα στους Κιτρινόμαυρους, βάζοντάς τους ξανά γερά στο κόλπο για τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στον Άρη ελπίζουν σε δικαίωση και παράλληλα σχεδιάζουν τις κινήσεις τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προκειμένου να διορθώσουν τα ουκ ολίγα κακώς κείμενα στο αγωνιστικό κομμάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα ενός παλιού γνώριμου και μάλιστα οι επαφές φέρονται να είναι προχωρημένες. Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον Έλληνα εξτρέμ που έκανε τις καλύτερες σεζόν της εν Ελλάδι καριέρας του με τη φανέλα του Άρη.

Ο 28χρονος άσος αποτελεί μια προσιτή περίπτωση παίκτη

Όπως αναφέρουν κάποιες πηγές, οι Κίτρινοι φέρονται μάλιστα να έχουν φτάσει ήδη σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Γιαννιώτη, η περίπτωση του οποίου αρέσει τόσο στον Άκη Μάντζιο όσο και στους διοικούντες. Συνεπώς, ακόμα και στην περίπτωση που ο Έλληνας τεχνικός δεν κρατήσει τη δουλειά του, η μεταγραφή μπορεί να προχωρήσει, εκτός εάν ο νέος προπονητής ασκήσει “βέτο”.

Ο 28χρονος άσος αποτελεί μια προσιτή περίπτωση παίκτη, αφού παραμένει χωρίς ομάδας μετά από το καλοκαιρινό “διαζύγιο” με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Από τη στιγμή που ψάχνει μια νέα πρόκληση για να “αναγεννηθεί”, ο Άρης ίσως να είναι ο ιδανικός προορισμός. Ο Γιαννιώτας προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις να του δίνουν την ευκαιρία να παίξει αρχικά στη Γερμανία (Φορτούνα Ντίσελντορφ) και εν συνεχεία σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και την Εθνική Ελλάδας, προτού οι μετοχές του πέσουν. Μάντζιος και Καρυπίδης θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον 28χρονο άσο και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις