Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιερέας μουσικός – Ευστράτιος Γιουσμάς: Μια τρυφερή ιστορία
ΕΛΛΑΔΑ

Ιερέας μουσικός – Ευστράτιος Γιουσμάς: Μια τρυφερή ιστορία

Ιερέας μουσικός - Ευστράτιος Γιουσμάς: Ο πατήρ Ευστράτιος Γιουσμάς μόνο ως απλός ιερέας δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Ο πατήρ Ευστράτιος Γιουσμάς από τη Μυτιλήνη τραγουδά με την ίδια άνεση που ψάλλει. Μεγαλώνει μόνος του τα τρία παιδιά, ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική. Προπονεί την τοπική ομάδα μπάσκετ και συνάμα είναι πρωταθλητής πινγκ πονγκ. Με λίγα λόγια, ο πατήρ Ευστράτιος Γιουσμάς μόνο ως απλός ιερέας δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ο ίδιος βρέθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη ζωή, τις συνεργασίες του με τον Διονύση Τσακνή, τον Γιάννη Μηλιώκα, τον Γιάννη Κότσιρα και τον αείμνηστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την ανατροφή των τριών παιδιών του.

«Ο παράδεισος για τον καθένα μπορεί να είναι διαφορετικός. Για τον οποιοδήποτε μπορεί να έχει διαφορετική έννοια, για άλλους είναι το χρήμα, για άλλους η εξουσία, για μένα είναι το νοιάξιμο από κάποιους ανθρώπους, η αγκαλιά και το χάδι των παιδιών» είπε συγκινημένος στην εκπομπή του Alpha με αφορμή το τραγούδι του «Παράδεισέ μου».

Αναφορικά με το μεγάλωμα των τριών αγοριών του, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι «ήμουν πάντα κοντά τους και γι’ αυτό και ήξερα να κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Δεν έχω πάρει ποτέ γυναίκα να μου καθαρίσει. Το πρόβλημά μου είναι κάθε μέρα τι θα μαγειρέψω. Όλα περνάνε από τα χέρια μου και τα μεγάλα παιδιά έχουν αναλάβει κι εκείνα τις ευθύνες τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις