Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αρναούτογλου κορονοϊός: “Άγχος μην μπεις στο νοσοκομείο και πρέπει να αποχαιρετήσεις ανθρώπους”
LIFESTYLE

Αρναούτογλου κορονοϊός: “Άγχος μην μπεις στο νοσοκομείο και πρέπει να αποχαιρετήσεις ανθρώπους”

Αρναούτογλου κορονοϊός: Αν και πλήρως εμβολιασμένος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου νοσεί με κορονοϊό, περνάει δύσκολα, αλλά ξέρει ότι λόγω της παχυσαρκίας, τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Μάχη με τον κορονοϊό, με όπλο το εμβόλιο, δίνει τις τελευταίες ημέρες ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν και πλήρως εμβολιασμένος, και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, διαγνώστηκε θετικός την Τετάρτη, όπως και άλλα μέλη της μπάντας που συμμετέχει στην εκπομπή The 2night Show. Μιλώντας για τις πρώτες ώρες νόσησης, έκανε λόγο για “δύσκολη νύχτα”, ενώ τόνισε τη δυσκολία στην αναπνοή, λόγω και των παραπάνω κιλών που έχει. “Οι πρώτες ώρες είναι δύσκολες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που τελικά θα συμβεί. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια”, είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα. Το στενάχωρο είναι ότι είναι μια συνεχόμενη αγωνία για το τι θα γίνει με το οξυγόνο σου, δηλαδή κάνεις έναν ατέλειωτο αγώνα για να αναπνέεις συνεχώς γιατί πονάει όλο σου το σώμα. Είναι αυτό το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο, μπορεί να πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους, γιατί μπορεί να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος, ούτε λαϊκιστής. Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ και συνεχώς σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω”, είπε ο παρουσιαστής εξηγώντας την κατάσταση της υγείας του.

Ήταν δύσκολη νύχτα, γενικά περνάω δύσκολα

“Νομίζω ότι δεν έχει συμπληρωθεί το εξάμηνο από τη δεύτερη δόση, αν θυμάμαι καλά την έκανα τη δεύτερη δόση κάπου στις 15 Ιουλίου. Βρισκόμουν στην Ρόδο για λόγους δουλειάς”, τόνισε και κατέληξε λέγοντας πως “αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα μου το λένε και οι γιατροί”. Στη ραδιοφωνική του εκπομπή, το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής έκανε λόγο για δύσκολη νύχτα, ενώ ανέφερε πως μέχρι στιγμής το περνάει πιο ήπια λόγω του εμβολιασμού του.

Με βαριά φωνή και διάθεση, ο παρουσιαστής είπε στην έναρξη της εκπομπής: “Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ό,τι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος”, τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις