Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Βγαίνει άμεσα κυριακάτικη «δεξιά» εφημερίδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Βγαίνει άμεσα κυριακάτικη «δεξιά» εφημερίδα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί

Μια κίνηση που θα… ταράξει τον χώρο των ΜΜΕ και συγκεκριμένα του Τύπου έρχεται σήμερα στο φως, με πρωταγωνιστή πασίγνωστο και επιτυχημένο ιδιοκτήτη ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης  αλλά και πανίσχυρο άντρα του αθλητισμού. Όπως διαβάζουμε αποκλειστικά στο dailymedia.com.gr γνωστός ιδιοκτήτης ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης με πολυετή ενασχόληση και με τα διοικητικά ελληνικής ομάδας στο μπάσκετ, έχει βάλει ήδη μπροστά προκειμένου να εκδώσει δική του Κυριακάτικη εφημερίδα που θα «κινείται» στο χώρο της δεξιάς. Αν και το ρεπορτάζ δεν αποκαλύπτει το όνομα, όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. ‘Το ενδιαφέρον του μάλιστα δεν είναι απλά φιλολογικό, αλλά ο επιχειρηματίας έχει πάρει ιδιαιτέρως ζεστά το εγχείρημα, έχει σχηματίσει από τώρα την ομάδα του και βρίσκεται ήδη στο στάδιο που ψάχνει πιεστήρια προκειμένου να δει το πού θα εκδίδεται η εφημερίδα του”, γράφει το dailymedia.com.gr.

printing machine
Κυριακάτικο το φύλλο

Το φύλλο θα είναι κυριακάτικο και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εύλογο διάστημα από σήμερα, μιας και υπάρχουν ακόμα τυπικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Ωστόσο όπως διαβάζουμε, “αυτό που πρέπει να κρατήσει κανείς είναι πως δεδομένα ο γνωστός ιδιοκτήτης των ΜΜΕ μα και μεγάλης ΚΑΕ θα «βγάλει» εφημερίδα που θα κινείται στο χώρο της δεξιάς συνιστώσας”.

Το συγκεκριμένο φύλλο θα έρθει να προστεθεί σε μια πληθώρα Κυριακάτικων εφημερίδων στη χώρα μας, καθώς υπάρχουν η Real News, το Βήμα τη Κυριακής, το Πρώτο Θέμα, η Καθημερινή της Κυριακής, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, Η Αυγή της Κυριακής, ο Λόγος, η Κυριακάτικη Δημοκρατία, το Παρόν της Κυριακής, η Κυριακάτικη Contra News και το Documento.

Μένει να δούμε αν επαληθευτούν τα όσα διαβάζουμε, καθώς θα πρόκειται για “βόμβα” στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις