Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Adele νέο τραγούδι: Η αποκάλυψη που έκανε το διαδίκτυο να “λιώσει” στο κλάμα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Adele νέο τραγούδι: Η αποκάλυψη που έκανε το διαδίκτυο να “λιώσει” στο κλάμα

Adele νέο τραγούδι: Ενα συγκλονιστικό κομμάτι, που έχει ήδη προκαλέσει κύμα αποθεωτικών σχολίων.

Η Αντέλ ξαφνιάζοντας τους πάντες, μια ημέρα πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «30» αποκάλυψε ένα ακόμη από τα νέα της τραγούδια.  «Είμαστε συγκλονισμένοι» γράφει το CNN και προσθέτει , ενώ η Daily Mail επιλέγει ένα από τα σχόλια των χρηστών στα social media: «Eίναι το τραγούδι του αιώνα». Η αλήθεια είναι ότι η ερμηνεία της Αντέλ, η οποία το έδωσε στη δημοσιότητα σε μια εγγραφή που είχε κάνει καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της με ένα πιάνο από πίσω να παίζει το ρυθμό του, είναι όντως κάτι παραπάνω από συγκλονιστική.

Το τραγούδι ονομάζεται «To Be Loved» και αφού το ερμηνεύει μοναδικά η Αντέλ, λίγο πριν κλείσει το βίντεο, γυρνάει στην κάμερα και λέει «Εφυγαν κάποιες νότες αλλά… ».

Τα σχόλια στο Twitter, εντωμεταξύ, για το νέο τραγούδι αποκαλυπτικά…
«Θα κλάψουμε ένα ποτάμι παιδιά»

«Ξύπνησες και είπες «ας τους κάνουμε να κλάψουν σήμερα», έγραψε κάποιος άλλος απευθυνόμενος στην Αντέλ, ενώ μια σελίδα θαυμαστών της ο ανακήρυξε «τραγούδι του αιώνα». Αλλος θαυμαστής έγραψε ότι «Αυτό το άλμπουμ θα είναι φωτιά», ενώ η ηθοποιός Lesley-Ann Brandt είπε ότι το τραγούδι είναι «τα πάντα».

Κατά τη διάρκεια του περίφημου πλέον event που συμμετείχε η Αντέλ, συμβούλεψε τους παρευρισκόμενους να προετοιμαστούν συναισθηματικά πριν ακούσουν το «To Be Loved», το οποίο έγραψε για τον 9χρονο γιο της Αντζελο και είπε ότι μπορεί να μην μπορέσει ποτέ να το πει live, προφανώς λόγω των συναισθημάτων που της προκαλεί.

Να σημειωθεί ότι έχει αποκαλυφθεί ακόμη ότι στο άλμπουμ θα υπάρχει τραγούδι που θα ακούγεται και η φωνή του Αντζελο. Σε ένα συναισθηματικό κομμάτι, το «My Little Love», η τραγουδίστρια περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από συνομιλίες με τον γιο της, στις οποίες προσπαθεί το παιδί να την κάνει να σταματήσει να κλαίει εν μέσω του διαζυγίου της το 2019, που είναι το βασικό θέμα του δίσκου.

«Λυπάμαι πολύ αν αυτό που έχω κάνει σε κάνει να νιώθεις λυπημένος», τραγουδάει η Αντέλ σε αυτό το κομμάτι και με πιο σπαρακτικό τόνο λέει στο παιδί της «Πες μου ότι με αγαπάς», με τον μικρό να απαντά: «Σ’ αγαπώ, ένα εκατομμύριο τοις εκατό». Οπως νιώθεις, νιώθω».

Η Αντέλ συνεχίζει με φωνή που λυγίζει: «Ξέρεις ότι η μαμά δεν αγαπά κανέναν άλλον, όπως εσένα, σωστά; Η μαμά έχει έντονα συναισθήματα τον τελευταίο καιρό, είμαι μπερδεμένη και δεν ξέρω τι κάνω» και συνεχίζει: «Αγαπώ τον μπαμπά σου γιατί μου χάρισε εσένα… Πέρασα μια κακή μέρα, είμαι πολύ ανήσυχη…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις