Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδριάνα Μπάμπαλη παιδιά: “Δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι μου να γίνω μητέρα…”
LIFESTYLE

Ανδριάνα Μπάμπαλη παιδιά: “Δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι μου να γίνω μητέρα…”

Ανδριάνα Μπάμπαλη παιδιά: «Η πρώτη μου αγάπη ήταν η ζωγραφική και ο χορός και μετά στην εφηβεία ήρθε η μουσική».

Στον λόγο που δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδί, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια Ανδριάνα Μπάμπαλη, σε συνέντευξή της. Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ανδριάνα Μπάμπαλη δήλωσε αρχικά ότι «αυτό ήταν κάτι το οποίο δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι μου, οπότε συνεχίζουμε γιατί συμβαίνουν και αυτά». «Πολλές φορές ο κόσμος ρωτάει και αδιάκριτα, οπότε καλό είναι να ξέρεις από πριν ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιος δεν κάνει παιδιά, όχι επειδή βαριέται ή επειδή θέλει να κάνει καριέρα. Μπορεί να υπάρχει και ένα θέμα υγείας», προσέθεσε η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

«Δεν με στενοχωρεί πια. Πρέπει να πάρεις απόφαση ότι και η ζωή χωρίς παιδιά είναι ωραία. Γνώριζα από πολύ μικρή ηλικία ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, οπότε το δέχτηκα», ανέφερε η τραγουδίστρια στη συνέχεια.

«Είναι πολύ δυσάρεστο για ανθρώπους που το θέλουν πολύ, είναι άδικο, ειδικά όταν υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που περνάνε άσχημα σε μια οικογένεια ενώ μια άλλη οικογένεια θα μπορούσε να τους προσφέρει τα πάντα. Αλλά έτσι είναι αυτά», κατέληξε η Ανδριάνα Μπάμπαλη στη συνέντευξή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις