Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μακελειό στην Ιταλία: 47χρονος σκότωσε την σύζυγο, τα παιδιά του, την πεθερά του και μετά αυτοκτόνησε
ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στην Ιταλία: 47χρονος σκότωσε την σύζυγο, τα παιδιά του, την πεθερά του και μετά αυτοκτόνησε

Μακελειό στην Ιταλία: Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία - Τα παιδιά ήταν ηλικίας δύο και πέντε ετών.

Ένας άνδρας 47 ετών με καταγωγή από το Μαρόκο, επέστρεψε στο σπίτι του στο Σασουόλο της βόρειας Ιταλίας, και, προφανώς σε κατάσταση αμόκ, δολοφόνησε την συνομήλικη σύζυγό του, την πεθερά του, 64 ετών, και τα δυο του παιδιά, πέντε και δυο ετών. Αμέσως μετά, ο δράστης αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τους περίοικους, ήταν ένας φαινομενικά πράος χαρακτήρας και εδώ και για αρκετά χρόνια δούλευε σε σούπερ μάρκετ. Η σύζυγός του εργαζόταν ως καθαρίστρια και είχε αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της ανατροφής των παιδιών.

Η τραγωδία αυτή έλαβε χώρα μόλις μια ημέρα μετά το τραγικό συμβάν της Βετράλα, λίγο έξω από την Ρώμη, όπου ένας άνδρας 48 ετών με κορονοϊό, έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, όπου δολοφόνησε το δεκάχρονο παιδί του. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο δράστης, εις βάρος του οποίου είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα με δικαστική απόφαση λόγω βίαιων πράξεων κατά της οικογένειάς του, ήθελε να εκδικηθεί την σύζυγό του.

do not cross police barricade tape close-up photography

Το ‘σκασε με κορονοϊό από το νοσοκομείο και σκότωσε το 10χρονο παιδί του – Για να εκδικηθεί την πρώην του

Λίγο νωρίτερα, η Ιταλία είχε σοκαριστεί με 48χρονο ο οποίος είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο της Ρώμης λόγω κορονοϊού, επέστρεψε σπίτι του χωρίς την άδεια των γιατρών, κοντά στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, και επιτέθηκε στο δεκάχρονο παιδί του, μαχαιρώνοντάς το θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνέλεξαν οι εισαγγελείς, μπορεί να πρόκειται για πράξη παραφροσύνης με την οποία ο δράστης προσπάθησε να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού.

Στον παιδοκτόνο είχε κοινοποιηθεί απόφαση των δικαστικών, με την οποία του απαγόρευαν να πλησιάσει την πρώην σύζυγό του και το παιδί τους.

“Η μητέρα του παιδιού είναι σε κατάσταση σοκ. Όταν επέστρεψε στο σπίτι βρήκε το παιδί της νεκρό και τον πρώην άνδρα της δίπλα του, στο κρεβάτι”, γράφουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι αστυνομικές αρχές θέλουν να εξακριβώσουν, τέλος, αν ο δράστης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

black and white stones on water
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις