Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Αντωνιάδης σύλληψη: Ελεύθερος ο δικηγόρος, τι συνέβη
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Αντωνιάδης σύλληψη: Ελεύθερος ο δικηγόρος, τι συνέβη

Νίκος Αντωνιάδης σύλληψη: Ο δικηγόρος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά 4.311 σελίδων κατά της κυβέρνησης και της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου

Στη σύλληψη του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί της ΕΛΑΣ. Ο δικηγόρος έχει πρωταγωνιστήσει στο κίνημα κατά των εμβολιασμών. Η σύλληψη προήρθε μετά την εισαγγελική παραγγελία για “διασπορά ψευδών ειδήσεων” και “διέγερση σε ανυπακοή”. Σύμφωνα με το dikastiko.gr, αρχικά ο δικηγόρος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου και στη συνέχεια αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος εξαιτίας και της επαγγελματικής του ιδιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη αφορούσε βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αντωνιάδης παραθέτοντας τις απόψεις του κατά των εμβολιασμών.

Σε ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Αντωνιάδης κάνει λόγο για “παράνομη σύλληψη”.

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι του έκανε… live στο Facebook για να ενημερώσει τους ακολούθους του για τα όσα έγιναν τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως είπε, έκανε και ο ίδιος μήνυση στον εισαγγελέα πρωτοδικών για “παράβαση καθήκοντος” και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του.

Την είδηση της σύλληψης του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, επιβεβαίωσε και η σελίδα Ελληνικά Hoaxes όπως γράφει το dikaiologitika.gr.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις