Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Λαυρεωτικής: Ενστάσεις Κτηματολογίου
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Λαυρεωτικής: Ενστάσεις Κτηματολογίου

Δήμος Λαυρεωτικής: Ορίστηκαν οι παρακάτω ημερομηνίες εκδίκασης, 29 και 30 Νοεμβρίου 2021, των ενστάσεων του Εθνικού Κτηματολογίου για την Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου

Σε συνέχεια ανακοίνωσης που απεστάλη από το Γραφείο Κτηματογράφησης σας ενημερώνουμε ότι, ορίστηκαν οι παρακάτω ημερομηνίες εκδίκασης, 29 και 30 Νοεμβρίου 2021, των ενστάσεων του Εθνικού Κτηματολογίου για την Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου. Τα πινάκια έχουν τοιχοκολληθεί στα Δημαρχεία Κερατέας και Λαυρίου και στην Κοινότητα του Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι ενστάσεις θα εξετασθούν μέσω τηλεδιάσκεψης. Οι ενδιαφερόμενοι καθώς και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι και τεχνικοί σύμβουλοι, αποκλειστικά τρεις (3) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση πρέπει να:

  • προσκομίσουν στο γραφείο κτηματογράφησης τον φάκελο της υπόθεσής τους.
  • αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] τυχόν επιπρόσθετα στοιχεία τα οποία επιθυμούν να ληφθούν υπόψη από την Επιτροπή. Στο θέμα θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός πίνακα ενστάσεων και ο αριθμός πρωτοκόλλου της ένστασης, τα οποία αναγράφονται στα έγγραφα που τοιχοκολλούνται.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις