Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σεμέδο – Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις για μεταγραφή στην Πόρτο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σεμέδο – Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις για μεταγραφή στην Πόρτο

Σεμέδο - Ολυμπιακός: Ο παίκτης των Ερυθρόλευκων συμμετείχε μετά από 2,5 μήνες απουσίας στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ακόμα σε μεγάλη εκτίμηση τον συμπατριώτη του και ιδανικά θα ήθελε να τελειώσει τη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς ιδανικά για τον Σεμέδο θα ήθελε να τελειώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο Λιμάνι και φυσικά να τον χρησιμοποιήσει σε ένα από τα ματς του Ολυμπιακού πριν τις γιορτές. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξάλλου είχε τοποθετηθεί και μέσω της NOVA για την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο και πως τον περίμενε πίσω στην ομάδα. Ο Σεμέδο ως γνωστόν επανήλθε σε ατομικές προπονήσεις στον Ρέντη μετά από μία αποχή της τάξεως των 2 μηνών.

Προπονήθηκε επίσης για πρώτη φορά με την ομάδα μετά από 2.5 περίπου μήνες. Προφανώς και δεν θα είναι έτοιμος από τη μία στιγμή στην άλλη, ωστόσο ο προπονητής των Πειραιωτών πόνταρε στην επάνοδό του. Βέβαια από εκεί και πέρα είναι το πως θα επιλέξει να χειριστεί το θέμα και η ομάδα αλλά και το τι μπορεί να προκύψει μεταγραφικά τον Γενάρη κυρίως με το ενδιαφέρον της Πόρτο. Αγωνιστικά θα μπορούσε να προκύψει η επιλογή του Ολυμπιακού Β’, ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει τέτοιες προθέσεις από μεριάς των Πειραιωτών. Ότι δηλαδή θα μπορούσε να πάρει λεπτά στα πόδια του μέσω του Ολυμπιακού Β’ ο διεθνής στόπερ.

Ο ρόλος του Σεμέδο

Ο 27χρονος στόπερ παράλληλα θα παίξει και ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου. Για να έρθει στον Ολυμπιακό στόπερ (ο Μανωλάς ή άλλη περίπτωση) θα πρέπει ο Σεμέδο να φύγει είτε δανεικός (πιο εφικτό) είτε με μεταγραφή. Όποτε ο ρόλος του Σεμέδο από εδώ και πέρα θα είναι διπλός για τους Πειραιώτες: και αγωνιστικός αλλά και μεταγραφικός.

Στις 6 Νοεμβρίου επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για ατομικές προπονήσεις και δέκα ημέρες μετά προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έχει τεθεί και πάλι στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς, λίγες μέρες πριν από το κυριακάτικο (21/11, 19.30) ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Το όνομα του 27χρονου Πορτογάλου τον τελευταίο καιρό φιγουράρει διαρκώς στο ρεπορτάζ της Πόρτο. Εφέτος ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πρόλαβε να κάνει τέσσερις συμμετοχές και ακολούθως τέθηκε εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα των αγώνων με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στα προκριματικά των ομίλων του Europa League. Συνολικά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ο Σεμέδο έχει καταγράψει 93 συμμετοχές και έχει σημειώσει έξι γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις