Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκαια πυροβολισμοί: Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια πυροβολισμοί: Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες

Νίκαια πυροβολισμοί: Το χτύπημα έγινε στη λεωφόρο Θηβών σε βενζινάδικο.

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Νίκαια, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Θηβών 181. Κατά πληροφορίες, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δύο άντρες, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας εξ αυτών δυστυχώς έχασε τη ζωή του, ενώ ο άλλος είναι τραυματίας και φέρεται να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Νεκρός είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου και τραυματίας ένας φίλος του νεκρού. Λίγο μετά τους πυροβολισμούς, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση ότι καίγεται ένα αυτοκίνητο στον Κηφισό με τις αρχές να εκτιμούν ότι είναι το αυτοκίνητο των δραστών.

Η πρώτη εικόνα της ΕΛ.ΑΣ

Λίγη ώρα μετά, το αυτοκίνητο των δραστών, μάρκας BMW και πιθανότατα κλεμμένο, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή, βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Κηφισού, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τραυματίες είναι οι ιδιοκτήτες του βενζινάδικου. Η πρώτη εικόνα που έχει η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για μαφιόζικο χτύπημα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δείτε ακόμη:

Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός στο Χαλάνδρι – Τι είπε στην απολογία της

Εκτόξευση με πάνω από 2000 νέα κρούσματα στην Αττική και 1345 στη Θεσσαλονίκη – Στο κόκκινο Λάρισα και Αχαΐα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις