Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κακκαβά: «Ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει συγγνώμη»
LIFESTYLE

Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κακκαβά: «Ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει συγγνώμη»

Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα - Κακκαβά: Τι είπες στην κάμερα ο τραγουδιστής.

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη στο LIDO Stage με τον Μανώλη Κονταρό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε στους δημοσιογράφους σε πληθώρα ερωτήσεων και δεν δίστασε να τα πει και «έξω από τα δόντια». Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», με την Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ίδιου, της Νάταλι Κακκαβά και του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι ένας άνθρωπος, που δεν έχει καμία κακία μέσα του, άρα δεν μπορεί και να κρατήσει κακία. Πέρα από αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν ενοχλήθηκε από όλα εκείνα τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν εναντίον του.

Τα όσα ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής στην κάμερα

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο, συγχωρώ και καταλαβαίνω, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν μου έχουν ζητήσει “συγγνώμη”, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν για να τη να ζητήσουν, αλλιώς θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι όταν φεύγω από το φως και εξηγώ τα αυτονόητα».

Επιπρόσθετα, ρωτήθηκε για το θέμα που έχει ξεσπάσει με τον ΣΚΑΪ και το Big Brother και για το αν εκείνος έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον τηλεοπτικό σταθμό: «Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που τα κάνει αυτά. Ο ΣΚΑΪ τα κάνει αυτά στους ανθρώπους».

Τι είχε πει ο τραγουδιστής στη Γερμανού για το περιστατικό με το ζεύγος Γκουντάρα

«Πραγματικά σκέφτομαι ότι σε πέντε ημέρες έχω πρεμιέρα και με τι κάθομαι και ασχολούμαι; Έχω να δουλέψω δύο χρόνια. Κάνουμε πρόβες από το πρωί μέχρι το βράδυ και δυστυχώς ή ευτυχώς ασχολούμαστε με αυτό. Μου ζήτησες να μιλήσουμε, μου είπες και την άποψή σου εκτός αέρα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Η διένεξή μου είναι με τον ΣΚΑΪ. Δεν είναι με το ζεύγος Γκουντάρα. Ο ΣΚΑΪ δεν θα χάρηκε ιδιαίτερα με τα πουλέν του για την προχθεσινή τους τοποθέτηση στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Έχω κουραστεί από αυτή την ιστορία. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μία συνέντευξη έδωσα και μετά εξαφανίστηκα». «Εξ’ ου και η ενόχλησή μου. Αυτή την εβδομάδα ειπώθηκε και από τον Γρηγόρη ότι τα βάζω με κάποιους που κάνουν μία εκπομπή αντί εμού. Δεν είναι έτσι. Αν παρουσίαζα μία εκπομπή, και μετέπειτα με διαδεχόταν κάποιος άλλος, θα ήταν εξωφρενικό και παράλογο να αντιδράσω. Μιλάμε για ένα εν’ ενεργεία συμβόλαιο και την καταπάτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις