Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Γυναίκα τραυμάτισε τον πρώην σύντροφό της
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Γυναίκα τραυμάτισε τον πρώην σύντροφό της

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Σοκ προκαλούν τα δεδομένα που έρχονται στο φως για την επίθεση στον οφθαλμίατρο γιατρό.

Σοκ σήμερα το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, όταν γυναίκα πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στη μέση του δρόμου. Ο άνδρας, γιατρός-οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, τραυματίστηκε από τις σφαίρες στην κοιλιά και στη μασχάλη και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι καβγάδες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί μια 12χρονη κόρη, δεν είναι όμως παντρεμένοι, ήταν συνεχείς το τελευταίο διάστημα.

Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, τον περίμενε σήμερα το μεσημέρι στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη συμβολή των οδών Ζαν Μορέας και Φιλικής Εταιρείας και για μια ακόμη φορά ξεκίνησαν έντονοι διαπληκτισμοί. Κάποια στιγμή η δράστις έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της δύο φορές, μια στην κοιλιά και μια στη μασχάλη, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους. Η δράστις συνελήφθη.

Ποιος είναι ο άνδρας

Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύεται ο 68χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά πυροβόλου όπλου που έστρεψε εναντίον του η πρώην σύντροφός του, στο Χαλάνδρι. Το θύμα είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια, από τους πρώτους ιατρούς στην Ελλάδα που πραγματοποιούσαν επεμβάσεις λέιζερ ενώ συνεργάζεται και με γνωστή ιδιωτική κλινική. Το θύμα φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού. Γείτονες αναφέρουν πως η γυναίκα από την Αλβανία τον ενοχλούσε πάντα, πιθανότατα με αφορμή το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί καθώς ο ίδιος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρεται λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της να μην την άφηνε να βλέπει το παιδί της.

Το πρώην ζευγάρι είχε συχνές και έντονες προστριβές με αφορμή κυρίως το παιδί τους. Η 13χρονη κόρη διαμένει μαζί με τον πατέρα της και αυτή ήταν η αιτία το ζευγάρι να έρχεται συχνά σε σύγκρουση. Σήμερα το μεσημέρι η 49χρονη δράστις, αλβανικής καταγωγής, είχε στήσει καρτέρι στον πρώην σύντροφό της και μόλις βγήκε από την πολυκατοικία για να παραλάβει την κόρη του από το σχολικό, μετά από έναν έντονο καβγά, έβγαλε περίστροφο και τον πυροβόλησε δυο φορές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις