Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη στυλ: Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό της
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη στυλ: Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό της

Ελένη Μενεγάκη στυλ: Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας μεταδίδει την τάση να δένουμε το ντύσιμό μας με μια ντελικάτη ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει σημασία στις λεπτομέρειες. Και αυτό δε φαίνεται μόνο από τις στοχευμένες επαγγελματικές της κινήσεις και τη μόνο ανοδική πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και από το στυλ της. Μία γυναίκα με τόσο λαμπρή στρατηγική σε ό,τι αφορά τη δουλειά της δε θα μπορούσε παρά να δίνει σημασία και σε οτιδήποτε «μικρό» συμβαίνει γύρω της και πάνω της, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την εμφάνισή της.

Η Ελένη -γιατί έχει κερδίσει δικαιωματικά να την αποκαλούμε με το μικρό της- δεν κάνει υπερβολές στα looks της. Κάθε μέρα, ζωντανά από τη συχνότητα του Μega, υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό με μονόχρωμα, ladylike φορέματα. Με pencil φούστες, με πουκάμισα και υφασμάτινα παντελόνια σε flare γραμμή. Συχνά επιλέγει printed, midi φορέματα και shirt dresses που βγάζουν στην επιφάνεια τη σοφιστικέ πλευρά της.

Το μυστικό είναι στις ζώνες

Πάντα όμως, όποιο και αν είναι το #ootd η ξανθιά παρουσιάστρια δεν παραβλέπει τις λεπτομέρειες του look της και μία από αυτές τις λεπτομέρειες που καθορίζουν τη συνολική εικόνα της είναι η ζώνη. Η Ελένη δεν ακολουθεί την πεπατημένη, δηλαδή δεν φοράει μαύρες ή καφέ δερμάτινες ζώνες που έρχονται σε χρωματική αντίθεση με το υπόλοιπο outfit. Aντιθέτως ποντάρει σταθερά σε ζώνες που είναι ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το υπόλοιπο σύνολό της.

Ουσιαστικά, οι ροζ, μοβ και κόκκινες ζώνες της Ελένης λειτουργούν συμπληρωματικά στο υπόλοιπο σύνολο και καταφέρνουν να τονίσουν τη μέση της και να δημιουργήσουν το εφέ της κλεψύδρας στο σώμα της χωρίς όμως να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα. Διακριτικά και ήσυχα η παρουσιάστρια κάνει πιο θηλυκό το look της και χωρίς τυμπανοκρουσίες δίνει έναν αέρα femme fatale στη μεσημεριανή, τηλεοπτική ζώνη. Όπου ζώνη βάλε hashtag #diplis.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις