Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σαρλίν Μονακό – επιστροφή: Καταβεβλημένη η πριγκίπισσα μετά από μήνες απουσίας
ΚΟΣΜΟΣ

Σαρλίν Μονακό – επιστροφή: Καταβεβλημένη η πριγκίπισσα μετά από μήνες απουσίας

Σαρλίν Μονακό - επιστροφή: Ύστερα από διαμονή 7 μηνών στη Νότια Αφρική για λόγους υγείας, η πριγκίπισσα φωτογραφίζεται με την οικογένειά της.

Επέστρεψε στο παλάτι του Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν, ύστερα από τη διαμονή της στη Νότια Αφρική για επτά μήνες. Μάλιστα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες από την επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν στο παλάτι. Από τις φωτογραφίες, όπου απεικονίζονται η Σαρλίν με τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους, διακρίνεται η φιγούρα μιας γυναίκας πραγματικά καταβεβλημένης. Καταβεβλημένη, εμφανώς κουρασμένη, σχεδόν αδύναμη και άβαφη, πράγμα περίεργο για μια royal που προσέχει την εικόνα της, η Σαρλίν, αν μη τι άλλο, μοιάζει να χαίρεται με την επιστροφή της στο Μονακό. Μαζί της από τη Νότια Αφρική έφερε και τον νέο της τετράποδο σκύλο έναν όμορφο καφέ μεγαλόσωμο σκύλο.

Αν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αναφέρει πως η σύζυγός του θα επιστρέψει το Νοέμβριο, ωστόσο κανείς στο πριγκιπάτο δεν ανέμενε αυτό να συμβεί. Παρόλα αυτά, σήμερα το πρωί, η πριγκίπισσα Σαρλίν με το κρατικό τζετ του Μονακό, ύστερα από ολονύχτιο ταξίδι, προσγειώθηκε στη Νίκαια, όπου την υποδέχθηκαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα δύο παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα, όπως και η πριγκίπισσα Στεφανί. Ακολούθως, με ελικόπτερο μετέβησαν όλοι στο παλάτι. Πάντως, πριν αναχωρήσει από τη Νότια Αφρική χθες για το ταξίδι της πίσω στην Ευρώπη, έκανε δηλώσεις αναχωρώντας.

 

Στη Νότια Αφρική για λόγους υγείας

Το προηγούμενο επτάμηνο παρέμεινε στην πατρίδα της τη Νότια Αφρική για λόγους που σχετίζονται με την υγεία της και δεν της επέτρεπαν μια τόσο μεγάλη πτήση για την Ευρώπη. Υπεβλήθη εκεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για κάτι που προσδιορίστηκε στις ανακοινώσεις του παλατιού ως πρόβλημα ΩΡΛ, χωρίς να δοθούν ποτέ περαιτέρω πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Η επίσημη αιτιολογία για την απουσία της από το Μονακό για τόσο καιρό δεν φαίνεται να είχε πείσει τους Μονεγάσκους και τα ταμπλόιντς που αρχικά θεωρούσαν ότι ήταν ένα πείσμα της Σαρλίν και ακολούθως θεώρησαν δεδομένο το χωρισμό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Η αποχώρησή της από το Μονακό το Μάιο, ήρθε άλλωστε μετά την αποκάλυψη για ένα νέο εξώγαμο παιδί του Αλβέρτου, το οποίο μάλιστα φέρεται να είχε αποκτήσει την περίοδο που ήταν σε σχέση με την Σαρλίν. Ο διεθνή τύπος και οι Μονεγάσκοι θεώρησαν ότι το περιστατικό αυτό λειτούργησε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την πριγκίπισσά τους η οποία μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε. Οι εικόνες πάντως της Σαρλίν σήμερα όπως και αυτές που είχε δώσει στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό ενώ ήταν ακόμη στη Νότια Αφρική, προκαλούν περαιτέρω ερωτηματικά για την υγεία της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις